Tulevat 2020

 • la
  04
  huhti
  2020
  Lammi

  04.04.2020

  Hukanmaalla talvi on mennyt todella levottomasti ja kevät on alkanut vielä levottomammin. Metsäläisiä liikkuu Hukanmaalla valtavasti, susilauma on selvästi asettunut alueelle ja muukalaisiakin tuntuu pyörivän joka puolella. Pääkaupunkiakin kiinnostaneet arvoitukset eivät myöskään ota ratketakseen. Hukanmaa pitäisi saada rauhoitettua ennen kevätkylvöjä.

  Pelipaikka: Juha Pereen mökki Lammilla.

  Ilmoittautuminen on auki ja päättyy 13.3. Vanhat pelaajat voivat lähettää vapaamuotoisen ilmoittautumismailin osoitteeseen jaakko.pj@rajakatsefantasia.fi. Kerro mailissa vanhan Hukanmaa-hahmosi / hahmojesi nimi ja haluatko jatkaa vanhalla hahmolla. Uudet pelaajat lähettävät vapaamuotoisen ilmoittautumismailin, jossa kertovat seuraavat asiat:
  Nimi:
  Ikä:
  Sukupuoli:
  Pelikokemus:
  Vapaamuotoinen hahmotoive:

 • la
  16
  touko
  2020
  Hollola

  16.5.2020
  Talkoot. Pelialueen katsastus ja tekniikan kuntoonlaittoa.

  Pelialueen ja Pelinjohtopisteen kevät talkoot.

  Kyselyt:
  Janne Vuonnelsalo, tiedotus (at) rajakatsefantasia.fi

 • la
  23
  touko
  2020
  Hollola

  23.5.2020

  Hollolassa (20km Lahdesta Tampereen suuntaan)

  Rajakatseen fantasiamaailmaan, taverna Vanhalle Piparille sijoittuva liveroolipeli noin 40:lle pelaajalle. Pelimaksu on 10 euroa. Ikäraja on 18 vuotta, ja peli sopii erittäin hyvin myös aloittelijoille. Mahdolliset taistelut käydään pehmoasein. Pelipaikan tavernasta voi ostaa ruokaa ja juomaa omakustannushintaan sen lisäksi mitä pöydässä on pelimaksuun kuuluvana tarjolla. Pelin aikana tai sen jälkeen lämpiää sauna. Rajakatse-kampanjassa on halutessa mahdollista pelata samalla hahmolla pelistä toiseen hyvin pitkään.

  Ilmoittautumiset 1.5.2020 mennessä.

  Peliin ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella:
  http://rajakatsefantasia.fi/ilmoittautuminen/

  Pelinjohtajana Lasse.
  Pelitiedustelut osoitteeseen:
  lasse.pj (at) rajakatsefantasia.fi

  http://www.rajakatsefantasia.fi

  1. Janne V

  Päivitetty: 03.02.2020
  Muokkaa listaa

 • pe
  19
  kesä
  2020
  Hollola

  19.6.2020

  Yhdistyksen juhannus taverna Vanhalla Piparilla jäsenille.

 • la
  04
  heinä
  2020
  su
  05
  heinä
  2020
  Hollola

  4.-5.7.2020

  Hollolassa (20km Lahdesta Tampereen suuntaan)

  Perinteinen Rajakatse Fantasia ry:n kaksipäiväinen tavernapeli noin 60:lle eläytymiskykyiselle pelaajalle tunnelmallisessa ympäristössä. Peli alkaa lauantai-iltapäivänä ja kestää vuorokauden, jona aikana ja sen jälkeen on mahdollista saunoa. Tavernasta voi ostaa ruokaa ja juomaa kuten muissakin peleissämme omakustannushintaan sen lisäksi, mitä pöydässä on pelimaksuun kuuluvana tarjolla. Mahdolliset taistelut käydään pehmoasein. Pelimaksu on 20 euroa. Ikäraja on 18 vuotta, ja peli sopii erittäin hyvin myös aloittelijoille. Rajakatse-kampanjassa on halutessa mahdollista pelata samalla hahmolla pelistä toiseen hyvin pitkään.

  Peliin ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella:
  http://rajakatsefantasia.fi/ilmoittautuminen/

  Ilmoittautuminen päättyy 31.5. jonka jälkeen jaossa pikahahmoja ja peruutuspaikkoja.

  Pelinjohtaja Juha Pere, 0400 492745
  Pelinjohtaja Martti Huusko,
  Lisätietoja:
  juha.pere (at) rajakatsefantasia.fi

  http://www.rajakatsefantasia.fi

  1. Janne V

  Päivitetty: 25.01.2020
  Muokkaa listaa

 • ti
  07
  heinä
  2020
  Hollola

  7.7.2020 (tiistai)

  Talkoot taverna Vanhalla Piparilla, pelipaikan siivousta.

 • la
  01
  elo
  2020
  Hollola

  1.8.2020

  Hollolassa (20km Lahdesta Tampereen suuntaan)

  Virallinen Rajakatse 25 vuotispeli.
  Rajakatseen fantasiamaailmaan, taverna Vanhalle Piparille sijoittuva liveroolipeli.
  Peli on kevyemmin kirjoitettu ja pelinjohto ei lupaa, että pelissä tapahtuisi mitään kovin suureellista, toisaalta pelinjohto ei myöskään lupaa että pelissä ei tapahtuisi mitään. Kyseessä on ihan oikea Rajakatse fantasia ry:n jatkumon peli, vaikkakin kevyemmin kirjoitettu. Lähes kaikki hahmot ovat vanhoja hahmoja. Ikäraja on 18 vuotta. Mahdolliset taistelut käydään pehmoasein.

  Ilmoittautumiset 6.7.2020 mennessä.

  Peliin ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella:
  http://rajakatsefantasia.fi/ilmoittautuminen/
  Pelinjohtaja Juha Pere, 0400 492745
  Pelinjohtaja Martti Huusko
  Lisätietoja:
  juha.pere (at) rajakatsefantasia.fi

  http://www.rajakatsefantasia.fi

  1. Janne V

  Päivitetty: 03.02.2020
  Muokkaa listaa

 • la
  22
  elo
  2020
  Hollola

  22.8.2018

  Puuhaillaan sää huomioiden. Pelailua, kuten MTG jne.

  Kyselyt:
  Janne Vuonnelsalo, tiedotus (at) rajakatsefantasia.fi
  p. 040 5233822

 • la
  12
  syys
  2020
  Hollola

  12.9.2020

  Hollolassa (20km Lahdesta Tampereen suuntaan)

  Rajakatseen fantasiamaailmaan, taverna Vanhalle Piparille sijoittuva liveroolipeli noin 40:lle pelaajalle. Pelimaksu on 10 euroa. Peli sopii erittäin hyvin myös aloittelijoille. Mahdolliset taistelut käydään pehmoasein. Pelipaikan tavernasta voi ostaa ruokaa ja juomaa omakustannushintaan sen lisäksi mitä pöydässä on pelimaksuun kuuluvana tarjolla. Pelin aikana tai sen jälkeen lämpiää sauna. Rajakatse-kampanjassa on halutessa mahdollista pelata samalla hahmolla pelistä toiseen hyvin pitkään.

  Ikäraja on 18 vuotta, mutta pelissä voi olla vanhempiensa mukana alaikäisiä lapsia, mutta tämä edellyttää että vanhemmat/vanhempi on itse käynyt aiemmin Rajakatseen pelissä, jotta ei tule yllätyksiä että mitä tämä toiminta tarkkaan ottaen on. Lapsiasioissa voi ottaa yhteyttä ry:n lapsivastaavaan Jenni Leivo.

  Peliin ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella:
  http://rajakatsefantasia.fi/ilmoittautuminen/

  Sami Mäntylä, 0465522742
  Lisätietoja:
  sami.mantyla (at) rajakatsefantasia.fi

  http://www.rajakatsefantasia.fi

  1. Janne V

  Päivitetty: 03.02.2020
  Muokkaa listaa

 • la
  19
  syys
  2020
  Hollola

  19.9.2020

  Kauden lopputalkoot taverna Vanhalla Piparilla.

  Kyselyt:
  Janne Vuonnelsalo, tiedotus (at) rajakatsefantasia.fi

 • la
  17
  loka
  2020
  Helsinki

  17.10.2020

  pelipaikka Pakintalo, Helsinki.

  Lisätietoja tulossa myöhemmin.

  Pelinjohtajat Venla Saariaho ja Anni Litja,

 • la
  14
  marras
  2020
  Lammi

  14.11.2020

  Syksy pimenee vauhdilla ja sudet ovat liikkeellä. Ulkona kuuluu kaikenlaisia ääniä, susia ja monia muitakin. Väki välttää yksin liikkumista. Hukanmaalla yritetään pohtia yhdessä teiden ja karjan turvaamista.

  Kyseessä on Hukanmaan kakkoskauden päätöspeli. Katsotaan, selviävätkö oudot arvoitukset vai eivät.

  Pelipaikka: Juha Pereen mökki Lammilla.

  Ilmoittautuminen on auki ja päättyy 04.10. Vanhat pelaajat voivat lähettää vapaamuotoisen ilmoittautumismailin osoitteeseen jaakko.pj@rajakatsefantasia.fi. Kerro mailissa vanhan Hukanmaa-hahmosi / hahmojesi nimi ja haluatko jatkaa vanhalla hahmolla. Uudet pelaajat lähettävät vapaamuotoisen ilmoittautumismailin, jossa kertovat seuraavat asiat:
  Nimi:
  Ikä:
  Sukupuoli:
  Pelikokemus:
  Vapaamuotoinen hahmotoive: