Tulevat 2019

 • la
  23
  helmi
  2019
  Hollolan Sairakkala, Vanha Pipari

  23.02.2019 Hukanmaa 7: Niin metsä vastaa

  Ilmoittautuminen: 3.2. mennessä osoitteeseen hukanmaa@gmail.com
  Pelipaikka: Vanhan piparin ympäristö, jatkot Lammilla Juha Pereen talossa

  Hukanmaan tarinat jatkuvat. Talvi on ollut erittäin levoton Hukanmaalla. Ulvontaa kuuluu kaikkialta ja painajaiset vaivaavat monia. Metsäläisetkin ovat olleet levottomia. Huhut metsän kirousta hylätystä kylästä elävät vahvana. Pieni joukko hukanmaalaisia päättää lähteä tutkimaan hylättyä kylää metsäläisten varoituksista huolimatta.

  Peli pelataan Vanhan piparin alueella. Paikalla on todennäköisesti kylmää ja lumista. Lumitöitä pelipaikalla ei ole tehty. Huomatkaa myös, että sisätiloja ei pelin aikana ole tarjolla, joten pukeutukaa oikeasti sään mukaan. Pelissä on tarjolla ruokaa ja vettä. Peli kestää 3-4 tuntia, noin. Pelin jälkeen pidetään jatkot Lammilla.

  Vapaamuotoinen ilmoittautuminen osoitteeseen hukanmaa@gmail.com. Peliin ei lähtökohtaisesti tehdä uusia hahmoja. Avustajahahmoja on kuitenkin tarjolla. Käytännössä kuka tahansa vanha Hukanmaa-hahmo sopii peliin.
  Rajakatse-jatkumon hahmojen sopivuutta peliin saa tiedustella.

 • la
  23
  maalis
  2019
  Hämeenlinnassa, Lammin Liesossa

  23.3.2019 Hukanmaa 8: Kaikuja menneestä, huhuja tulevasta

  Ilmoittautuminen: 1.3. mennessä osoitteeseen hukanmaa@gmail.com
  Pelipaikka: Juha Pereen mökki Lammilla

  Talvi alkaa kääntyä kevääksi Hukanmaalla. Talven aikana karjaa on jäänyt susien ja kettujen, kuten myös varkaiden saaliiksi. Tosin vieläkään kukaan ei ole susia itse varmasti nähnyt. Rauha metsäläisten kanssa uhkaa järkkyä, sillä moni syyttää heitä talven varkaiksi ja metsäläiset itse taas ovat vihaisia siitä, että kiellettyä kylää ei jätetty rauhaan. Viimevuotinen huono sato ja vähiin käyvä ruoka huolestuttaa kaikkia. Hukanmaalla kokoonnutaan kyläkokoukseen pohtimaan tulevaa vuotta. Aikooko Urho Hukanpää pakottaa eripuraiset tilalliset yhteistyöhön?

  Peli pelataan Lammilla Juhan mökillä. Pelissä on tarjolla ruokaa ja hyvää tunnelmaa. Peliin voi osallistua uudella tai vanhalla Hukanmaa-kampanjan hahmolla. Rajakatse-kampanjan hahmojen sopivuutta peliin saa tiedustella.

  Vanhat pelaajat voivat ilmoittautua vapaamuotoisesti osoitteeseen hukanmaa@gmail.com.
  Uudet pelaajat vastaavat seuraavaan kyselyyn:
  Nimi:
  Ikä:
  Pelikokemus lyhyesti:
  Ruokarajoitteesi:
  Vapaamuotoinen hahmotoive:
  Mitä odotat peliltä:

 • la
  13
  huhti
  2019
  Hollolan Sairakkala, Vanha Pipari

  13.4.2019, Talkoot, Pelialueen katsastus ja tekniikan kuntoonlaittoa.

  Pelialueen ja Pelinjohtopisteen kevätkatsastus.

  Kyselyt:
  Janne Vuonnelsalo, vokkido (at) gmail.com
  p. 040 5233822

 • la
  27
  huhti
  2019
  Hollolan Sairakkala, Vanha Pipari

  27.4.2019

  Hollolassa (20km Lahdesta Tampereen suuntaan)

  Rajakatse Fantasia ry:n kauden avauspeli Hollolassa taverna Vanhalla piparilla. Kaarlo Kempura on avaamassa talven jäljiltä jälleen kerran tavernaa ja paikkoja siivotaan sekä kunnostetaan. Peli on kevyemmin kirjoitettu ja pelinjohto ei lupaa, että pelissä tapahtuisi mitään kovin suureellista, toisaalta pelinjohto ei myöskään lupaa että pelissä ei tapahtuisi mitään. Kyseessä on ihan oikea Rajakatse fantasia ry:n jatkumon peli, vaikkakin kevyemmin kirjoitettu. Lähes kaikki hahmot ovat vanhoja hahmoja. Ikäraja on 18 vuotta. Mahdolliset taistelut käydään pehmoasein.

  Peliin ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella:
  http://rajakatsefantasia.fi/ilmoittautuminen/

  Pelinjohtaja Juha Pere, 0400 492745
  Lisätietoja Janne Vuonnelsalo, vokkido (at) gmail.com


   Lista on tyhjä

  Päivitetty: --
  Muokkaa listaa

 • la
  18
  touko
  2019
  Hollolan Sairakkala, Vanha Pipari

  18.5.2019, Talkoot tavernalla

  Pelialueen kevätkunnostusta. Tervetuloa.

  Kyselyt:
  Janne Vuonnelsalo, vokkido (at) gmail.com
  p. 040 5233822

 • la
  25
  touko
  2019
  Hollolan Sairakkala, Vanha Pipari

  25.5.2019

  Hollolassa (20km Lahdesta Tampereen suuntaan)

  Rajakatseen fantasiamaailmaan, taverna Vanhalle Piparille sijoittuva liveroolipeli noin 40:lle pelaajalle. Pelimaksu on 10 euroa. Ikäraja on 18 vuotta, ja peli sopii erittäin hyvin myös aloittelijoille. Mahdolliset taistelut käydään pehmoasein. Pelipaikan tavernasta voi ostaa ruokaa ja juomaa omakustannushintaan sen lisäksi mitä pöydässä on pelimaksuun kuuluvana tarjolla. Pelin aikana tai sen jälkeen lämpiää sauna. Rajakatse-kampanjassa on halutessa mahdollista pelata samalla hahmolla pelistä toiseen hyvin pitkään.

  Peliin ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella:
  http://rajakatsefantasia.fi/ilmoittautuminen/

  Ilmoittautumiset 1.5.2019 mennessä.

  Pelinjohtajana Lasse.
  Pelitiedustelut osoitteeseen:
  Janne Vuonnelsalo, vokkido (at) gmail.com, p.040 5233822 (ensisijaisesti s-postilla)


   Lista on tyhjä

  Päivitetty: --
  Muokkaa listaa

 • la
  08
  kesä
  2019
  Hollolan Sairakkala, Vanha Pipari

  08.06.2019 Kellopelilakkovahti

  Ilmoittautuminen: 25.4. mennessä kotisivujen kautta
  Pelipaikka: Vanha Pipari Hollolassa
  Pelimaailma: Steampunkkia tsaarin ajan Venäjällä.
  Kotisivut: kellopelilakkovahti.webs.com

  Vuonna 1799 epäsuosittu tsaari Paavali I yrittää sivistää ja teollistaa Venäjää kovalla otteella. Tehtaita ja rautatietä nouseekin ympäri laajaa Venäjänmaata. Samaan aikaan Venäjän viholliset kärkkyvät lännessä ja etelässä ja maan sisällä aatelisto katselee nykymenoa nyreissään samaan aikaan kun kotimainen ja ulkomainen porvaristo juonittelee minkä kerkiää. Pelätty salainen poliisi Ohrana pitää kuitenkin sisäistä järjestystä yllä paikallisten viranomaisten lisäksi.

  Siperian pohjoisen radan ratatyömaalla tapahtuu kummia: Työläiset ovat menneet lakkoon! Paikalliset eivät oikein tiedä, miten suhtautua asiaan, sillä lakkoilu on laitonta, mutta rataa rakentaa kyllä englantilainen yhtiö. Lakkoilijoilla on kova uho päällä, mutta poliisien, salaisen tai ei, pelko on suuri. Ja entä ne huhut niistä ihmisiä korvaavista koneista? Onko ihmismäisiä kellopelejä todella olemassa?

  Pelinjohtajat Jaakko virtanen ja Jenni Leivo.

 • la
  06
  heinä
  2019
  su
  07
  heinä
  2019
  Hollolan Sairakkala, Vanha Pipari

  6.-7.7.2019

  Hollolassa (20km Lahdesta Tampereen suuntaan)

  Perinteinen Rajakatse Fantasia ry:n kaksipäiväinen tavernapeli noin 60:lle eläytymiskykyiselle pelaajalle tunnelmallisessa ympäristössä. Peli alkaa lauantai-iltapäivänä ja kestää vuorokauden, jona aikana ja sen jälkeen on mahdollista saunoa. Tavernasta voi ostaa ruokaa ja juomaa kuten muissakin peleissämme omakustannushintaan sen lisäksi, mitä pöydässä on pelimaksuun kuuluvana tarjolla. Mahdolliset taistelut käydään pehmoasein. Pelimaksu on 15 euroa. Ikäraja on 18 vuotta, ja peli sopii erittäin hyvin myös aloittelijoille. Rajakatse-kampanjassa on halutessa mahdollista pelata samalla hahmolla pelistä toiseen hyvin pitkään.

  Peliin ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella:
  http://rajakatsefantasia.fi/ilmoittautuminen/

  Ilmoittautuminen päättyy 31.5. jonka jälkeen jaossa pikahahmoja ja peruutuspaikkoja.

  Pelinjohtaja Juha Pere, 0400 492745
  Pelinjohtaja Martti Huusko,
  Lisätietoja Janne Vuonnelsalo, vokkido (at) gmail.com


   Lista on tyhjä

  Päivitetty: --
  Muokkaa listaa

 • ti
  09
  heinä
  2019
  Hollolan Sairakkala, Vanha Pipari

  9.7.2019 (tiistai) talkoot taverna Vanhalla Piparilla, pelipaikan siivousta.
  Kyselyt: Pelinjohdolta keskikesän pelin yhteydessä.

 • la
  20
  heinä
  2019
  Hollolan Sairakkala, Vanha Pipari

  20.7.2019 Harrastepäivä tavernalla

  Puuhaillaan sää huomioiden. Tarkoitus ainakin väsätä yhdessä larp-nuolia. Mahdollisesti muuta pelailua, kuten MTG jne.

  Kyselyt:
  Janne Vuonnelsalo, vokkido (at) gmail.com
  p. 040 5233822

 • la
  14
  syys
  2019
  Hollolan Sairakkala, Vanha Pipari

  14.9.2019

  Hollolassa (20km Lahdesta Tampereen suuntaan)

  Rajakatseen fantasiamaailmaan, taverna Vanhalle Piparille sijoittuva liveroolipeli noin 40:lle pelaajalle. Pelimaksu on 10 euroa. Peli sopii erittäin hyvin myös aloittelijoille. Mahdolliset taistelut käydään pehmoasein. Pelipaikan tavernasta voi ostaa ruokaa ja juomaa omakustannushintaan sen lisäksi mitä pöydässä on pelimaksuun kuuluvana tarjolla. Pelin aikana tai sen jälkeen lämpiää sauna. Rajakatse-kampanjassa on halutessa mahdollista pelata samalla hahmolla pelistä toiseen hyvin pitkään.

  Ikäraja on 18 vuotta, mutta pelissä voi olla vanhempiensa mukana alaikäisiä lapsia, mutta tämä edellyttää että vanhemmat/vanhempi on itse käynyt aiemmin Rajakatseen pelissä, jotta ei tule yllätyksiä että mitä tämä toiminta tarkkaan ottaen on. Lapsiasioissa voi ottaa yhteyttä ry:n lapsivastaavaan Heidi Pereeseen: heidi.pere (at) rajakatsefantasia.fi tai (mielummin)facebook.

  Peliin ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella:
  http://rajakatsefantasia.fi/ilmoittautuminen/

  Sami Mäntylä, 0465522742, sami.mantyla (at) rajakatsefantasia.fi


   Lista on tyhjä

  Päivitetty: --
  Muokkaa listaa

 • la
  21
  syys
  2019
  Hollolan Sairakkala, Vanha Pipari

  21.9.2019 Kauden lopputalkoot taverna Vanhalla Piparilla

  Kyselyt:
  Janne Vuonnelsalo, vokkido (at) gmail.com
  p. 040 5233822