Sinna Huurtamontytär

Galleria 2016


Kuva kuvagalleriasta

Kuva kuvagalleriastaSinna on kotoisin Vastkannon läheltä pienestä muutaman talon kylästä. Perheen pääelinkeino oli metsästys johon myös Sinna osallistui pienestä saakka ja jonka myötä nainen on tottunut liikkumaan metsissä ja käyttämään hyväkseen luonnon antimia. Ikää naisella on 26 vuotta (vuonna 476).

Sinna saapui Rajakatseeseen kesällä 475 keskikesän juhlan aikaan ja värväytyi linnakkeelle tiedustelijaksi. Hänellä ei liene mitään pysyvää kotia vaan kiertelee työnsä puolesta siellä sun täällä ja hankkii talveksi majapaikan mistä saa esimerkiksi metsästyssaalista ja nahkoja vastaan. Sinna viihtyy paljon metsissä ja kerrotaan että hän on hyvissä väleissä läheisten metsäläisheimojen kanssa. Kuulemma jopa asustelee välillä heidän luonaan ja nähty metsästämässä yhdessä?

Luonteeltaan Sinna vaikuttaa hieman ujolta eikä mielellään ajaudu konfliktitilanteisiin muiden kanssa. Ystävällinen nainen kuitenkin on ja vaikuttaa älykkäältä . Taistelutilanteissa hän tekee kyllä mitä käsketään mutta ei vaikuta kovin itsevarmalta johtuen luultavasti kokemuksen puutteesta.

Kerrotaan että Sinna on taitava jousenkäyttäjä vaikka harvemmin tuo taitojaan esille julkisesti. Naisen metsästysonnesta ei paljoa puhuta mutta lienee tuo onnistuvan kerta sillä itsensä elättää. Hänellä on joku sopimus kauppias Vilhon kanssa turkisten ja nahkojen myynnistä.

Sinnan tunnistaa pitkistä keskivaaleista hiuksista jotka ovat yleensä auki, tummanruskeasta nahkaliivistä ja epänaisellisellisista ruskeista nyörillä varustetuista housuista. Merkkinä tiedustelijan tehtävästä Sinna kantaa sinistä nauhaa käsivarressaan.


Rajakatse maailman pelihahmo