Viima
Galleria 2015


Viima keskikesällä 475

Viima keskikesällä 475Viima "Vilpitön" on Rajakatseeseen vuonna 473 tupsahtanut vilkas ja terävätemperamenttinen nuori nainen, sisarusparvestaan toisiksi vanhin. Pikkusiskonsa Nuoskakin on tullut jo Rajakatseessa tutuksi.

Vuoriniityssä syntynyt ja kasvanut nainen oli ehtinyt sotkemaan itsensä jo useampaan eri sotkuun elämänsä aikana, joten hänen päätymisensä Rajakatseeseen oli vahingossa positiivinen muutos, vaikka hän päätyikin ensimmäisellä käynnillään tutustumaan linnakkeen selleihin huonommalta puolelta irtolaisuudesta syytettynä. Tästä närkästyneenä Viima on jo muutaman vuoden aina tilaisuuden tullen valittanut sotilaiden epärationaalisesta käytöksestä ja veltosta olemuksesta. Hän kuitenkin seuraavana keväänä ilmiintyi takaisin Rajakatseeseen ties mistä syystä ja päätyi Sannin ja Fleckin alaiseksi näiden torpalle. Vaikka Viima töhöileekin menemään vanhan tekijän tavoin, hän ei ole vielä onnistunut päätymään suurempiin ongelmiin Rajakatseen mailla. Mitä nyt muutaman kerran jalkapuussa käynyt kärkkään kielensä takia.

Pitkään Viima käytti housuja ja sai kuunnella niistä urputusta milloin keneltäkin, mutta sille pantiin stoppi keskikesällä 475. Senni yhdessä Vienon ja Hilpin kanssa olivat suunnitelleet mitä ilkeimmän tempun nuorelle naiselle ja Senni vei Viiman ja Nuoskan väkisin saunomaan keskikesän kunniaksi. Sillä aikaa kun Senni pesi vastaanpyristelevän Viiman hiuksia, sotamies Akselin sisko Hilpi oli käynyt anastamassa Viiman tunikan ja housut ja vaihtanut tilalle mekon, joka oli tarkalleen samanvärinen punasininen kuin Viiman housut. Voi mikä riemu siitä repesikään kaikille muille tavernalla olleille, kun kukitettu ja mekotettu villikko tuli myrtyneenä saunalta. Protestoinnista ja lupauksista huolimatta Viima ei enää saanut housujaan takaisin, kun Savihaara oli alkusyksystä käynyt källäämässä ne tiskin takaa omakseen.

Rajakatseeseen asettautuminen on Viiman ensimmäistä kertaa saanut jollain tasolla rauhoittumaan ja muuttumaan yhteiskuntakelpoisemmaksi, vaikka prosessi onkin tuskaisan pitkällinen kanssaihmisille, eikä vielä pitkään aikaan valmis. Tosin yleinen töhöys ja ylivilkkaus tuskin koskaan karsiutuukaan pois.


Rajakatse maailman pelihahmo


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/rajakats/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4673