>Mode:Read-RKSivut/sivut/Helia>Mode:True-RKSivut/sivut/Helia

Kirjaudu rajakatsetunnuksella

Helia


Et voi muokata koska, sivu on suojattu ylemmälle tasolle


Sivuhistoriassa on 9 versiota : Selaa sivuhistoriaa : Näytä viimeisin muokkausMuokkaaja Kirjoita tähän kenttään (muokkaa)
Esikatselu
Galleria 2009


Helia keskikesällä 469

Helia keskikesällä 469Helia on yksi Melinan sisaret - naisjärjestön perustajista. Helia on leski, hänen aviomiehensä kuoli jo vuosia aiemmin. Helia on Deinosan-killan täysjäsen, sillä hän on perinyt jäsenyyden ja huomattavan omaisuutensa edesmenneeltä mieheltään. Helia asuu Vuoriniityssä ja hän on ollut mukana perustamassa pyhäkköjä mm. Vuoriniittyyn ja Rajakatseeseen. Melinan sisaret-järjestö on tällä hetkellä keskittynyt erityisesti uusien jäsenten värväämiseen, mutta monia muitakin hankkeita on maallikkojärjestöllä ollut. Järjestö lähettää jäseniään ympäri maaseutua mm. opettamaan luku- ja kirjoitustaitoa ja antamaan parannusapua sitä tarvitseville. Järjestö haluaa tukea mahdollisuuksien mukaan puutteenalaisia ja kerää lahjoituksia, joilla avustetaan esim. leskiä, köyhiä ja sairaita. Myös Helian nuorempi sisko Teela on eräs Melinan sisarten johtohenkilöistä.

Keväällä 469 Helia valtuutettiin hoitamaan Deinosanin killan asioita Rajakatseen linnakkeen kanssa, ilmeisesti erityisesti linnakkeen metallitilauksiin liittyen.