Kirjaudu rajakatsetunnuksella

Armas Jaama
Galleria 2010


Bella Donna ja Jaama alkukevaasta 470 Bokeassa

Bella Donna ja Jaama alkukevaasta 470 BokeassaVardakovin sotavelhojen johtojäseniä, arvonimeltään ritari ja sukulaisuussuhteessa Valtamäkien kanssa. Armas Jaama on pätevä johtaja ja soturi ja hän osallistui vuonna 460 Valtamäkien kartanon puolustuksen johtamiseen talonpoikaiskapinallisia vastaan. Uransa mies on aloittanut aseenkantajana Rajakatseen taistelussa ollen viimeisessä joukossa (Alexin & Mikaelin johtamana) mukana joka ylipäätään taistelupaikalle pääsi.

Huhut kertovat miehen olevan tyly aatelittomia kohtaan ja häijy noin ylipäätään kaikkea elollista kohtaan. Tosin tarina kertoo että Vardakovin sotavelhoissa olisi vielä ilkeämpi tyyppejä kuin Jaama. Miehen anekdootit ja ajoittain reippaat otteet ovatkin saaneet aikaan muutamia huhuja kuten "Mikä on vihainen, punainen ja juoksentelee ympärinsä Bokean metsiä?" (RK47b) Ajoittain Armas Jaamaa nähdään myös Mahtivuoren puolella. Joku kieron huumorin omaava on valtuuttanut miehen toimimaan yhtenä diplomaateista valtioiden välillä.

Hänen tiedetään olevan huonoissa välissä Zharin mestareiden naisvelho Lotuksen kanssa ja muutenkin aliarvostavan naisia. Tosin mies on naimisissa ja hänen keväällä 470 suorittama esiintyminen Taverna Bokean tontulla kevytkenkäisen naisen kanssa on herättänyt jonkin verran polemiikkia. Piirteidensä takia Jaama on ollutkin sopiva kohde irvailulle; Bardi Elias 'Ilomieli' on muutaman Kasvoton vihollinen-pelin kortin tuottanut tällä tarkoituksella.

Armas Jaaman tiedetään olevan melkoinen sovinisti, mutta jonkinlaisen seksisymbolin (tjsp) asemassa joidenkin naisten keskuudessa. (RK51 huhut)


Galleria 2011


Armas Jaama kesällä 471

Armas Jaama kesällä 471Rajakatse maailman pelihahmo