Kirjaudu rajakatsetunnuksella

PeikotGalleria 2011


Peikko (471)

Peikko (471)Nohvatovin valtakunnasta kauemmaksi itään ja koiliseen kylmässä ja karussa erämaassa on lisäksi monille ihmisille kovin tuntematon pieni määrä karvaisia ihmisiä, joita tarinoissa kutsutaan joskus peikoiksi, vuorenpeikoiksi tai jättiläisiksi. Eri nimitykset tulevat sen mukaan, kuka kertoo tarinaa. Kuitenkin näillä ihmisillä on huomattavia kokoeroja riippuen rodusta ja jotkut rodut ovat huomattavasti tavallista ihmistä suuremman kokoisia. Nämä rodut on karkoitettu kauaksi Nohvatovin valtakunnan asujaimistoista jo pian Nohvatovin valtakunnan synnyn jälkeen. Vuonna 457 näiden kerrotaan kadonneen Nohvatovin tai Mahtivuoren alueelta, joten tavallisen kansan parissa näitä liikkuu enää joissakin huhuissa tai tarinoissa. Kuningaskuntien oppineet tietävät tarkempia tietoja näiden rotujen sijainnista ja olemassaolosta.


Tunnettuja peikkohavaintoja:

-Vuoden 455 lopulla Rajakatseen alueen metsissä liikkui kaksi peikkoa, mm. ryöstellen matkustavaisia. Mm. kauppias Mat Ginnar joutui näiden peikkojen ryöstämäksi ja tappamaksi. Peikot saatiin kiinni eräänä kylmänä talvi-iltana ja surmattua, mm. Edgar de Älliskön toimesta.
-Vuonna 459 tiedetään peikkoja havaitun Metsätemppelin tienoilla. Tälläistä massamuuttoa ei Nohvatovin ja Mahtivuoden rajaseudulla ole sen jälkeen nähty (ITSOA))
-Fil Gilamonilla tiedetään olleen leikkisä peikonpoikanen lemmikkinään, joka voitti naisten sydämet puolelleen. Tämä nähtiin Rajakatseen tavernalla syksyllä 459 ja keväällä 460.
-Peikko tavattiin keskikesällä 471 Rajakatseessa, tosin se oli tuotu paikalle loitsukeinoin eikä ollut normaalissa elinympäristössään.