Rajakatse 87, Rautaa rajalle pelipäivä siirretty

Alueen kokoontumisrajoitusten ollessa vielä voimassa. Peli siirretty pidettäväksi 5.6.2021. Peliin ilmoittautuneille lähetetään sähköpostia. Ole yhteydessä jos et pääse peliin.

Ilmoittauminen vuoden 2021 peleihin on auki

Vuoden 2021 pelit ja muut aktiviteetit löytyvät Tapahtumat-osiosta. Sieltä pääsee myös ilmoittautumaan vuoden 2021 peleihin. Tapahtumien järjestäjät seuraavat pandemian kehittymistä ja viranomaisten ohjeita sekä määräyksiä.

Rajakatse Fantasia ry vuosikokous 2021

Rajakatse fantasia ry:n vuosikokous 2021 pidetään (pääasiassa) ZOOM-ohjelmistolla etänä lauantaina 16.1.2021 klo 11.00 alkaen. Lisätietoa tapahtumat osiossa.

Kävijäkyselyn julkinen versio

Vuonna 2019 tehdyn Rajakatse-pelien kävijäkyselyn tulosten julkinen versio on nyt julkaistu. Voit tutustua julkiseen versioon tämän linkin takaa.

Loppuvuoden tapahtumat on peruttu

Valitettavasti vallitsevan Covid-19 tilanteen vuoksi loppuvuoden tapahtumat on peruttu. Vuoden saldoksi jäi kaksi Rajakatse-peliä sekä yksi Hukanmaa. Toivotaan, että ensi vuonna menee paremmin.

Paitakilpailu on ratkennut

Paitakilpailun äänestys on päättynyt. Ylivoimainen voittaja oli tämä kuva:

Paitoja painetaan, kunhan ehditään.

Keskikesän peli peruttu

Voi ¤&%%#… eikun Hei kaikille.

Koska koronatilanne on edelleen mikä on ja rajoitukset edelleen valtiovallan osalta ovat olemassa, on keskikesän peliä mahdoton pitää. Ainakaan nykyisten turvallisuussuositusten mukaisesti. Pelin pitäminen turvaetäisyydet ja muu suojautuminen huomioiden latistaa tunnelman ja voi osoittautua hyvinkin haasteelliseksi. Myös tavernan aukioloa jouduttaisiin tällaisessa tilanteessa rajoittamaan, eikä peliin voitaisi ottaa kaikkia halukkaita.

Pelinjohdon tähtäin on siirretty nyt elokuulle juhlapeliin, joka toivottavasti voidaan järjestää.

Pelinjohto ja ry:n hallitus toivottavat kaikille hyvää vointia ja voimia. Toivottavasti näemme taas pian.

Paitakilpailun ehdokkaat on julkaistu

Rajakatse Fantasia ry 25 vuotta juhlapaitaan on etsitty kuvaa. Lähetetyt ehdotukset ja äänestys löytyvät tämän linkin takaa. Äänestys on auki 30.6. asti.

Huomioitavaa kesän tapahtumissa (päivitetty 22.5.2020)

Maailmalla vallitsevan pandemia tilanteen johdosta Rajakatseen hallitus ja pelinjohtajat seuraavat tilannetta ja Suomen hallituksen antamia suosituksia tapahtumien järjestämisestä. Tilannetta päivitetään kotisivujen tapahtumat osioon. Seuraa tilannetta kotisivuilla. Lisätietoja voi kysellä pelinjohtajalta tai tiedotusvastaavalta. (6.4.2020; RK-kevään peli ja kevään talkoot peruttu. 22.5.2020; 4-5.7.keskikesänpeli ja 7.7.talkoot peruttu.) huom. Rajakatsepelien juokseva numerointi muuttuu, jos pelejä poistuu välistä.

Paitasuunnittelukilpailu

Rajakatseen 25-vuotisen taipaleen kunniaksi järjestämme paitasuunnittelukilpailun. Painatus tehdään käsin seulapainantatekniikalla. Tästä syystä viivat eivät voi olla 1 mm ohuempia eikä liukuvärejä voida toteuttaa. T-paidan etupuolen rintamukseen tulee Rajakatseen logo ja selkämykseen kilpailun voittajakuva. Painettava kuva on yksivärinen ja korkeintaan A4-kokoinen. Suunnittelija valitsee oheisista värikartoista värin sekä paidalle että painovärille. Painajaistiimi ei lupaa onnistua täsmälleen oikean värisävyn totetuttamisessa.
Paitojen värivaihtoehdot:


Painovärien vaihtoehdot:   https://awennstrom.fi/tuote/1244  (+ valkoinen)

Kilpailuun osallistuvat kuvat tulee toimittaa hyvälaatuisina viimeistään 29.2.2020 osoitteeseen lasse.pj@rajakatsefantasia.fi. Jos olet epävarma kuvasi painokelpoisuudesta, kannattaa kysyä kuvan kera etukäteen.
Suunnitelmat tulevat yleisön äänestettäväksi Rajakatseen nettisivuille ja eniten ääniä saanut ehdotus voittaa. Voittaja palkitaan suunnittelemallaan paidalla. Paidat tulevat myyntiin kesän peleihin osana yhdistyksen varainhankintaa.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/rajakats/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4673