Rajakatse fantasia ry vuosikokous

Lauantaina 29.1.2022 pidetään Rajakatse fantasia ry:n sääntömääräinen vuosikokous. Lisätietoja kotisivuilla tapahtumat osiossa. Huomioi muuttuvat tilanteet kokous järjestelyissä. Katso kotisivujen Tapahtumat.

14.1.2022 kokous järjestetään etäkokouksena.

Talkoot tavernalla

Syksynmittaan saatetaan järjestää lisätalkoopäiviä tavernalla. Käykää tarkastamassa ajantasainen tilanne tapahtumista.

Rajakatse 87, Rautaa rajalle pelipäivä siirretty

Alueen kokoontumisrajoitusten ollessa vielä voimassa. Peli siirretty pidettäväksi 5.6.2021. Peliin ilmoittautuneille lähetetään sähköpostia. Ole yhteydessä jos et pääse peliin.

Ilmoittauminen vuoden 2021 peleihin on auki

Vuoden 2021 pelit ja muut aktiviteetit löytyvät Tapahtumat-osiosta. Sieltä pääsee myös ilmoittautumaan vuoden 2021 peleihin. Tapahtumien järjestäjät seuraavat pandemian kehittymistä ja viranomaisten ohjeita sekä määräyksiä.

Rajakatse Fantasia ry vuosikokous 2021

Rajakatse fantasia ry:n vuosikokous 2021 pidetään (pääasiassa) ZOOM-ohjelmistolla etänä lauantaina 16.1.2021 klo 11.00 alkaen. Lisätietoa tapahtumat osiossa.

Kävijäkyselyn julkinen versio

Vuonna 2019 tehdyn Rajakatse-pelien kävijäkyselyn tulosten julkinen versio on nyt julkaistu. Voit tutustua julkiseen versioon tämän linkin takaa.

Loppuvuoden tapahtumat on peruttu

Valitettavasti vallitsevan Covid-19 tilanteen vuoksi loppuvuoden tapahtumat on peruttu. Vuoden saldoksi jäi kaksi Rajakatse-peliä sekä yksi Hukanmaa. Toivotaan, että ensi vuonna menee paremmin.

Paitakilpailu on ratkennut

Paitakilpailun äänestys on päättynyt. Ylivoimainen voittaja oli tämä kuva:

Paitoja painetaan, kunhan ehditään.

Keskikesän peli peruttu

Voi ¤&%%#… eikun Hei kaikille.

Koska koronatilanne on edelleen mikä on ja rajoitukset edelleen valtiovallan osalta ovat olemassa, on keskikesän peliä mahdoton pitää. Ainakaan nykyisten turvallisuussuositusten mukaisesti. Pelin pitäminen turvaetäisyydet ja muu suojautuminen huomioiden latistaa tunnelman ja voi osoittautua hyvinkin haasteelliseksi. Myös tavernan aukioloa jouduttaisiin tällaisessa tilanteessa rajoittamaan, eikä peliin voitaisi ottaa kaikkia halukkaita.

Pelinjohdon tähtäin on siirretty nyt elokuulle juhlapeliin, joka toivottavasti voidaan järjestää.

Pelinjohto ja ry:n hallitus toivottavat kaikille hyvää vointia ja voimia. Toivottavasti näemme taas pian.

Paitakilpailun ehdokkaat on julkaistu

Rajakatse Fantasia ry 25 vuotta juhlapaitaan on etsitty kuvaa. Lähetetyt ehdotukset ja äänestys löytyvät tämän linkin takaa. Äänestys on auki 30.6. asti.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/rajakats/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4673