Paitakilpailu on ratkennut

Paitakilpailun äänestys on päättynyt. Ylivoimainen voittaja oli tämä kuva:

Paitoja painetaan, kunhan ehditään.

Keskikesän peli peruttu

Voi ¤&%%#… eikun Hei kaikille.

Koska koronatilanne on edelleen mikä on ja rajoitukset edelleen valtiovallan osalta ovat olemassa, on keskikesän peliä mahdoton pitää. Ainakaan nykyisten turvallisuussuositusten mukaisesti. Pelin pitäminen turvaetäisyydet ja muu suojautuminen huomioiden latistaa tunnelman ja voi osoittautua hyvinkin haasteelliseksi. Myös tavernan aukioloa jouduttaisiin tällaisessa tilanteessa rajoittamaan, eikä peliin voitaisi ottaa kaikkia halukkaita.

Pelinjohdon tähtäin on siirretty nyt elokuulle juhlapeliin, joka toivottavasti voidaan järjestää.

Pelinjohto ja ry:n hallitus toivottavat kaikille hyvää vointia ja voimia. Toivottavasti näemme taas pian.

Paitakilpailun ehdokkaat on julkaistu

Rajakatse Fantasia ry 25 vuotta juhlapaitaan on etsitty kuvaa. Lähetetyt ehdotukset ja äänestys löytyvät tämän linkin takaa. Äänestys on auki 30.6. asti.

Huomioitavaa kesän tapahtumissa (päivitetty 22.5.2020)

Maailmalla vallitsevan pandemia tilanteen johdosta Rajakatseen hallitus ja pelinjohtajat seuraavat tilannetta ja Suomen hallituksen antamia suosituksia tapahtumien järjestämisestä. Tilannetta päivitetään kotisivujen tapahtumat osioon. Seuraa tilannetta kotisivuilla. Lisätietoja voi kysellä pelinjohtajalta tai tiedotusvastaavalta. (6.4.2020; RK-kevään peli ja kevään talkoot peruttu. 22.5.2020; 4-5.7.keskikesänpeli ja 7.7.talkoot peruttu.) huom. Rajakatsepelien juokseva numerointi muuttuu, jos pelejä poistuu välistä.

Paitasuunnittelukilpailu

Rajakatseen 25-vuotisen taipaleen kunniaksi järjestämme paitasuunnittelukilpailun. Painatus tehdään käsin seulapainantatekniikalla. Tästä syystä viivat eivät voi olla 1 mm ohuempia eikä liukuvärejä voida toteuttaa. T-paidan etupuolen rintamukseen tulee Rajakatseen logo ja selkämykseen kilpailun voittajakuva. Painettava kuva on yksivärinen ja korkeintaan A4-kokoinen. Suunnittelija valitsee oheisista värikartoista värin sekä paidalle että painovärille. Painajaistiimi ei lupaa onnistua täsmälleen oikean värisävyn totetuttamisessa.
Paitojen värivaihtoehdot:


Painovärien vaihtoehdot:   https://awennstrom.fi/tuote/1244  (+ valkoinen)

Kilpailuun osallistuvat kuvat tulee toimittaa hyvälaatuisina viimeistään 29.2.2020 osoitteeseen lasse.pj@rajakatsefantasia.fi. Jos olet epävarma kuvasi painokelpoisuudesta, kannattaa kysyä kuvan kera etukäteen.
Suunnitelmat tulevat yleisön äänestettäväksi Rajakatseen nettisivuille ja eniten ääniä saanut ehdotus voittaa. Voittaja palkitaan suunnittelemallaan paidalla. Paidat tulevat myyntiin kesän peleihin osana yhdistyksen varainhankintaa.

Tukihenkilöt

Rajakatse fantasia Ry:n peleihin on valittu Tukihenkilöt. He ovat matalan kynnyksen ”ota yhteyttä” -henkilöitä. Jos olet joutunut epäasiallisen käytöksen tai vaikka seksuaalisen häirinnän kohteeksi Rajakatse fantasia Ry:n tapahtumassa, heille voi aina puhua. (Toki hallitukselle ja pelinjohdollekin voi edelleen puhua asioista.) Voit ottaa heihin yhteyttä tapahtumissamme suoraan ja keskustella tai tapahtumien ulkopuolella esim. seuraavilla yhteystiedoilla:

Jenni Leivo leivo.jenni (at) gmail.com

Rami Sihvo rami.sihvo (at) pp.inet.fi

Kotisivustomme muutti uudelle palvelimelle

Kotisivustomme laskeutui toiselle palvelimelle 5.-6. huhtikuuta välisenä aikana.

Uudet postilaatikot luotaneen lähiaikana.

terveisin Rajakatse fantasian nettivastaavat.

Sääntömääräinen vuosikokous

Lauantaina 19.1.2019 Hämeenlinnan Lammilla.
Lisätietoja tapahtumat osiossa.

Rajakatsetta roolipeliblogi Lokissa

Tutustu Samin kirjoittamiin roolipeliblogeihin Lokissa.

Pieni taverna suuressa maailmassa – Rajakatseen tavernapelit

Taverna Vanha Pipari – Rajakatse Fantasian hirsinen perusjalka

Lokissa Rajakatsetta pelaajien näkökulmasta

vahtipaikan-varjossa

Lokissa lisää yhdistyksemme larrpien kotipaikasta, eli tavernan alueesta

vanha-pipari-tavernasta-on-moneksi

Sivujen toimintoja palautettu

Rajawiki ja kuvagalleria ovat palautettu käyttökuntoon.

Rajawikin muokkaus vaatii kirjautumisen rajakatse tunnuksella. Tunnuksen voi luoda kirjautumisnapista Rajawikisivulla. Jos teillä on wanhoja wikitunniksia, ne eivät enään toimi.

Uusi tunnus antaa myös lisätä kuvia galleriaan. Tunnuksella pääsee myös uuteen palveluun, josta voi selata omia vanhoja hahmoselosteita ja palautteitaan. Ehkä myös hamolomakkeetkin ovat jossain vaiheessa nähtävillä.

Tämä toimii osoitteessa http://www.rajakatsefantasia.fi/rajaportti , siihen asti kun tuon sijainti navigaatiossa päätetään

Järjestelmä on vielä alpha-vaiheessa, joten kauneusvirheitä löytynee. Portin tiedostot avataan käyttäjille muutaman päivän sisällä uudesta kirjautumisesta, ne eivät näy välittömästi. Myös wikin tiedostosiirto puuttuu ja gallerian lähetys on ruma. Kirjautuminen vahvistetaan sähköpostitse, tarkista roskaposti, mikäli vahvistus viestiä ei näy.

Tervetuloa kuitenkin kokeilemaan

Terveisin koodarit, Petri, Timo


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/rajakats/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4669