Sivujen toimintoja palautettu

Rajawiki ja kuvagalleria ovat palautettu käyttökuntoon.

Rajawikin muokkaus vaatii kirjautumisen rajakatse tunnuksella. Tunnuksen voi luoda kirjautumisnapista Rajawikisivulla. Jos teillä on wanhoja wikitunniksia, ne eivät enään toimi.

Uusi tunnus antaa myös lisätä kuvia galleriaan. Tunnuksella pääsee myös uuteen palveluun, josta voi selata omia vanhoja hahmoselosteita ja palautteitaan. Ehkä myös hamolomakkeetkin ovat jossain vaiheessa nähtävillä.

Tämä toimii osoitteessa http://www.rajakatsefantasia.fi/rajaportti , siihen asti kun tuon sijainti navigaatiossa päätetään

Järjestelmä on vielä alpha-vaiheessa, joten kauneusvirheitä löytynee. Portin tiedostot avataan käyttäjille muutaman päivän sisällä uudesta kirjautumisesta, ne eivät näy välittömästi. Myös wikin tiedostosiirto puuttuu ja gallerian lähetys on ruma. Kirjautuminen vahvistetaan sähköpostitse, tarkista roskaposti, mikäli vahvistus viestiä ei näy.

Tervetuloa kuitenkin kokeilemaan

Terveisin koodarit, Petri, Timo