Paitasuunnittelukilpailu

Rajakatseen 25-vuotisen taipaleen kunniaksi järjestämme paitasuunnittelukilpailun. Painatus tehdään käsin seulapainantatekniikalla. Tästä syystä viivat eivät voi olla 1 mm ohuempia eikä liukuvärejä voida toteuttaa. T-paidan etupuolen rintamukseen tulee Rajakatseen logo ja selkämykseen kilpailun voittajakuva. Painettava kuva on yksivärinen ja korkeintaan A4-kokoinen. Suunnittelija valitsee oheisista värikartoista värin sekä paidalle että painovärille. Painajaistiimi ei lupaa onnistua täsmälleen oikean värisävyn totetuttamisessa.
Paitojen värivaihtoehdot:


Painovärien vaihtoehdot:   https://awennstrom.fi/tuote/1244  (+ valkoinen)

Kilpailuun osallistuvat kuvat tulee toimittaa hyvälaatuisina viimeistään 29.2.2020 osoitteeseen lasse.pj@rajakatsefantasia.fi. Jos olet epävarma kuvasi painokelpoisuudesta, kannattaa kysyä kuvan kera etukäteen.
Suunnitelmat tulevat yleisön äänestettäväksi Rajakatseen nettisivuille ja eniten ääniä saanut ehdotus voittaa. Voittaja palkitaan suunnittelemallaan paidalla. Paidat tulevat myyntiin kesän peleihin osana yhdistyksen varainhankintaa.