Kansallinen pelipäivä

”Lautapelejä, roolipelejä,  tietokonepelejä  ja pelejä monessa muodossa. Eri esittäjiä, vapaa pääsy. Rajakatse Fantasia myös mukana jollakin kokoonpanolla. Käväise katsomassa, jos olet kulmilla.”

 

Pidempi selonteko:

Lauantaina 19.11. vietetään siis kansallista pelipäivää. Tapahtumia on ympäri Suomen, myös Hämeenlinnassa. Hämeenlinnassa tapahtumapaikkana on kaupunginkirjasto (Lukiokatu 2), ja tapahtumaan ottaa osaa myös Rajakatse Fantasia ry. Mm. esittelemme liveroolipelejä, roolipelejä ja miniatyyripelejä sekä muuten ylläpidämme roolipelitiedotusta, tai mitä nyt sitten päädymmekään tekemään.

Tapahtuma on maksuton, ja siihen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita. Kirjaston tapahtuma sijoittuu aikavälille klo 10 – 15. Jos olet esim. kiinnostunut pelauttamaan jotakin lyhytkestoista pöytäpeliä, tuohon olisi hyvä tilaisuus.

Samassa kirjaston tapahtumassa Wille Ruotsalainen esittelee uutta Roudan maa -roolipeliään, samaten toinen hämeenlinnalainen roolipeliyhdistys Todellisuuspakolaiset ry järjestää toimintaa. Tarkemmin kirjaston ohjelmaan voi tutustua täällä:

https://vanamo.verkkokirjasto.fi/fi/web/arena/-/pelipaiva

Yhteydenotot ja tiedustelut,

sami.mantyla@rajakatsefantasia.fi