Rajakatse fantasia ry vuosikokous

Tervehdys

Rajakatse fantasia ry:n vuosikokous 2021 pidetään (pääasiassa) ZOOM-ohjelmistolla etänä lauantaina 16.1.2021 klo 11.00 alkaen.
Kaikki kokoukseen haluavat lähettävät etukäteen Juha Pereelle osoitteeseen juha.pere(ät)rajakatsefantasia.fi ilmoituksen kokoukseen
osallistumisestaan ja spostiosoitteen, mihin haluavat kokouslinkin lähetettävän.

Zoom-kokoushuone siis luodaan juuri ennen kokousta ja J.Pere lähettää spostilla linkin tähän huoneeseen noin 15min … 60min ennen kokousta.

Lammille kokoontuu Petri x2, Sami ja Juha sekä tekniseksi tueksi Janne. Juha Pereeltä voi tiedustella, mikäli haluaa läsnäolevaksi Lammille, esim. muut hallituksesta ja
loput pelinjohtajat ehkä mahdollisesti voivat haluta läsnäoleviksi… (Jos koronatilanne pahenee, niin voi olla, että Lammilla ei kokoonnu edes hallitus.)

Yhdistyksen säännöissä ei ole estettä etäkokoukselle, säännöissä ei puhuta mitään siitä, missä kokous täytyy järjestää.

Kokouskäytännöistä:
– Kokouksessa ollaan videokuva ja mikrofoni kiinni
– Saatuaan asianmukaisen puheenvuoron puheenjohtajalta laitetaan mikrofoni oman puheenvuoron ajaksi päälle. Tällöin halutessaan voi myös laittaa videokuvansa päälle puheenvuoron ajaksi.
– Puheenvuoroista toivotaan tiivistettyjä
– Puheenvuoroa pyydetään ”nosta käsi” toiminnolla. Mikäli tämä ei ole mahdollista, kannattaa kysellä asiasta jo etukäteen ennen kokousta (ainakin 15min on aikaa ennen kokouksen alkua).
– Ainoa, jolla on oikeus huudella väliin on kokouksen sihteeri tyyliin ”hei – mitä tähän nyt piti kirjoittaa…”
– chattiin saa kirjoittaa juttuja jatkuvasti. Jos chat ruuhkautuu, niin on hyvä huomata, että kommentit voivat tällöin mennä ohi.

Pitäkää Rajakatseen kotisivu auki. Jos kokouksen aikana tapahtuu jotakin, esim. järjestelmät kaatuu, niin tiedotus tulee kotisivulle Jannen toimesta.

Äänestyksestä:
– Avoimet äänestykset eivät ole ongelma
– Suljetut äänestykset vaativat joko jokaisen olevan omalla yhteydellä kokouksessa (että voi painaa omaa äänestysnappia) tai sitten äänestys toteutetaan spostilla tai tekstiviesteillä, jolloin ääntenlaskijat toki tietävät kuka äänesti mitäkin.

Kokoukseen liittyviä kysymyksiä voi myös lähettää: Janne Vuonnelsalo, tiedotus(ät)rajakatsefantasia.fi
Huom. Ilmoittautumiset ohjeen mukaan Juha Pereelle!