Riimukehä XV – Meri on hiljainen

Riimukehä XV – Meri on hiljainen
Lauantai 25.11.2017

Hämeenlinnassa, Lammin Liesossa pidettävä furry-liveroolipeli noin 10-20 pelaajalle.

Peli sijoittuu fantasiamaailmaan, jota asuttavat ihmisten sijasta erilaiset eläimiä muistuttavat humanoidilajit, joita voisi kutsua myös englanninkielisellä yleisnimikkeellä furry. Jos Redwallin taru, Sokalin Ankardo-sarjakuva, Blacksad-sarjakuva, Bryan Talbotin Grandville-sarjakuva tai kenties roolipelit Albedo ja Furry Pirates ovat sinulle tuttuja, tiedät suurin piirtein, mistä on kysymys. (Näiden tunteminen ei toki ole mitenkään välttämätöntä, eikä mitään erityistä yhteyttä ole.) Myöskään teknologisesti ja kulttuuriltaan maailma ei ole se tavanomaisin fantasiamaailma, sillä tiede on jo monin paikoin alkanut ottaa suuriakin harppauksia ja mm. alkeelliset tuliaseet ovat hyvää vauhtia yleistymässä.

Syrjäiselle metsästysmajalle kokoontuu maineikkaan aatelisen ja tieteilijän kutsumana joukko omalaatuisia vieraita, mm. sukulaisia ja kollegoita sekä tutkimuksista kiinnostuneita. Mitä aikaansaannoksia aiemmin Mekanikan kaupungissa vaikuttaneella, mutta viime vuodet syrjäseuduilla asustaneella tieteilijällä on näytettävänään? Ja miten könninkäiset liittyvät asiaan? Onko tieteilijä mennyt hankkeissaan liian pitkälle? Ja mitä vieraat mahdollisesti haluavat?

Peli on vuonna 2003 alkaneen Riimukehän saaga -larpkampanjan viidestoista osa. Aiempien pelien tapahtumien tunteminen ei ole lainkaan välttämätöntä, peli on siinä määrin itsenäisempi osa jatkumoa. Peli on myös aloittelijaystävällinen.

Pelin ikäraja on 15 vuotta ja pelimaksu on neljä euroa. Pelinjohtajana toimii Petri Mäntylä.

Pelipaikka sijaitsee Lammilla Kuohijärven rannalla, veden äärellä.
Larpkampanjan kotisivut löytyvät osoitteesta: http://www.finfur.org/riimukeha

Ilmoittautumiset ja kyselyt sähköpostitse:
Mantyla.Sami.J (at) student.uta.fi
(Pelinjohto lähettää joukon kysymyksiä, joihin pelaajat voivat vastata.)