>Mode:Read-RKSivut/sivut/Rajakatse XLVI>Mode:True-RKSivut/sivut/Rajakatse XLVI

Rajakatse XLVI


Et voi muokata koska, sivu on suojattu ylemmälle tasolle


Sivuhistoriassa on 3 versiota : Selaa sivuhistoriaa : Näytä viimeisin muokkausMuokkaaja Kirjoita tähän kenttään (muokkaa)
EsikatseluRajakatse XLVI: Muistopäivä


eli siis 46. numeroitu peli.

Syksyisenä päivänä tavernalla liikkui kaikenlaista väkeä. Jalokivikillat pitivät "teehetkeä", eli pitkää kokousta keskenään. Ei, siellä ei edes juotu teetä.

Tavernan kulmilla liikuskeli kaksi kummaa hiipparia erittäin outo taulu hallussaan. Hiippareiden nimet olivat 'taiteilija Tarak' ja 'oppinut Justin' tai jotain. Miehet olivat kuulemma kai Vardakovin sotavelhoista ja ehkä Armas Jaaman alaisia. Taulussa oli jotain hyvin pahaenteistä ja se päätyikin tuhottavaksi.

Armas Jaama herätti yleistä pelkoa olemalla paikalla. Hänellä oli mukanaan nainen, joka oli kuulemma vaarallinen rikollinen Bella Donna nimeltään. Rajakatseen sotilaat joutuivat vartioimaan Bellaa aina välillä, koska paikallinen komentajakin ilmeisesti piti Bellaa etsintäkuulutettuna rikollisena.

Lisää huolta saatiin, kun outo Zharin mestari Lotus kuljeskeli tavernalla yhtä outona kuin ennenkin. Ilmeisesti hänkin oli osallistunut teehetkeen.

Jokin metsässä kiinnosti kovasti sotilaita, pappeja ja jalokivikiltalaisiakin. Mutta oikeastaan mitään mullistavaa ei tuona iltapäivänä tapahtunut.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/rajakats/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4673