Rajakatse Fantasia ry:n tarkoitus on tukea ja kehittää fantasiaharrastuksen eri osa-alueita Hämeen alueella. Järjestämme siis pelitapahtumia, kehitämme pelejä, ohjelmoimme tietokoneohjelmia, harjoitamme videotoimintaa ja fantasiataidetta.

Suomen Kulttuurirahaston Päijät-Hämeen rahasto myönsi vuonna 2021 yhdistyksellemme 2000 euron apurahan pelialueen kehittämistä ja kunnostamista varten. Määräraha on saatu käytettyä loppuvuoteen 2021 mennessä ja kunnostamistalkoita tehdään vielä keväällä 2022 määrärahan mahdollistamien tarvikkeiden turvin.

Kannatusjäsenyys

• Ei jäsenmaksua
  • Mahdollisuus maksaa kesän live-roolipelit edullisella kausimaksulla 35 €

Täysjäsenyys

• Oikeus äänestää ja asettua ehdolle yhdistyksen kokouksissa
  • Jäsenmaksu 5 €
  • Mahdollisuus maksaa kesän live-roolipelit alennetulla kausimaksulla 30 €
  • Täysjäsen saa yhden euron alennuksen pelimaksusta maksaessaan yksittäisen maksullisen pelin pelimaksun.
  • Mahdollisuus lainata tapahtumiinsa taverna Vanhaa Piparia

Uusia jäseniä yhdistykseen otetaan pääasiassa hallituksen kutsusta. Kutsun kannatusjäseneksi saa tavallisesti osallistuttuaan live-roolipeleihin tai muuhun toimintaan säännöllisesti. Lisätietoja jäsenyydestä hallitukselta.