>Mode:Read-RKSivut/sivut/[keskustelu]Ballendorfit>Mode:True-RKSivut/sivut/[keskustelu]Ballendorfit

Kirjaudu rajakatsetunnuksella

Keskustelua sivusta: Ballendorfit


Et voi muokata koska, sivu on suojattu ylemmälle tasolle


Sivuhistoriassa on 5 versiota : Selaa sivuhistoriaa : Näytä viimeisin muokkausMuokkaaja Kirjoita tähän kenttään (muokkaa)
Esikatselu


Uusin kommentti tässä päällä.
---Laitoin noin kokeiluluontoisesti wikiin kaksi muualta eli eri eräästä 70-luvun kirjasta lainattua kuvaa, jotka ovat mielestäni kohtuullisen soveliaita. Katsotaan, mitä kommentteja tulee. Jos kuvat ovat mielestänne huonoja tai niiden käyttö on muuten kyseenalaista, voidaan kuvat ottaa poiskin. Alkujaanhan kuvat on peräisin 1800-luvun loppupuolella julkaistusta lehdestä "Munchener Bilderbogen".
-SM
Tehdäänkö myös sivut "Valtamäet" "Koskalat" vai käytetäänkö aatelissuvuista jatkossa yksikkömuotoa?


-

Niin, tämä sivuhan ei ole "uutta tuotantoa", vaan jo noin vuoden takaa. Tässä pari päivää sitten tein lähinnä muutamia lisäyksiä ja täsmennyksiä. Hakusanoissa mm. sukujen kohdalla on suosittu näköjään yksikkömuotoa, mikä on ihan hyvä juttu. Eli Ballendorfit-artikkeli voidaan vastaavasti korvata yksikkömuodolla, uskon että näin päin se kannattaa tehdä.

- - - Kuten Rami sitten näköjään jo ennen tätä mainintaa tekikin. Hyvä, näyttää paremmalta.

-SM

Niin no ajattelin että sille on varmaan joku syy. Ballendorfit ovat ilmiö ja sitten myös uudelleenelvytetty aatelissuku myös 😉 - RS