Kirjaudu rajakatsetunnuksella

Keskustelua sivusta: Eerika Maununtytär


Jos joku tarvitsee pelihahmoa, niin vapaasti käytettävissä seuraavat:

- Manu ja Manun vaimo. Tilallisia, joilla on jonkin verran vaurautta sekä useampi piika ja renki. Mahdollinen pelaaja saa vapaat kädet määritellä hahmot ja tilan asioita, mukaanlukien tarkemman sijainnin.

- Eerikan entinen piika, joka hoiti Rietiä pienestä asti, mutta on nyt menossa naimisiin ja siirtymässä torppariksi. Saa myötäjäisikseen vuohen, vaikkei sukua olekaan. Torppakin järjestynee Maunulan tilalta, jos ei halua välttämättä lähemmäksi Rajakatsetta.

- Eerikan uusi piika, joka auttaa vuohien hoidossa, juuston valmistuksessa ja torimyynnissä. Voi käydä Rajakatseen tiloilla asti esim. ostamassa lampaanmaitoa.

- Eerika itse voisi olla kiinnostunut menemään uudelleen naimisiin. Mielellään joko lammaslaitumeksi kelpaavaa maata omistavan, tai sitten varakkaan lammastaloudesta kiinnostuneen miehen kanssa. Jos miehellä ei ole maata, pariskunta voi siirtyä torppareiksi sukutilalle, tai perustaa uuden tilan mikäli sopiva sijainti löytyy (pelinjohdon asia?).

- Lisäksi tilalle/tiloille mahtuu torppareita, piikoja ja renkejä, joille tosin voi olla vaikeampi keksiä syytä vierailla Rajakatseessa.