Kirjaudu rajakatsetunnuksella

449


Rajaselkkaukset muuttuvat myös pohjoisessa kostoiskuista ja satunnaisista rähinöistä täydeksi sodaksi, kun suuri taistelu käydään Rajakatseen ja Weldoonin varustuksien alueella. Taistelussa kuolee useita satoja ihmisiä, mutta kumpaakaan varustusta ei saada vallattua ja asetelma pysyy ennallaan. Pohjoisilla alueilla tämä taistelu tunnetaan hyvin, mutta etelässä käydyistä taisteluista ei juuri rahvas tiedä pohjoisessa, joten niistä ei juuri puhuta pohjoisilla alueilla.

Samana vuonna taisteltiin etelässä Hajavirstan lähellä Mahtivuoren puolen Impikankaan ja Rajakankaan linnoituksilla kiivaasti sekä useita muitakin pienempiä taisteluita käytiin. Lopputuloksena kuitenkaan rajalinjat eivät siirtyneet voimakkaiden linnoitusten pidettyä pintansa Mahtivuoren puolella.

Rajakatseen suurtaistelu kuumentaa tunteita myös lännessä, mutta sotaväsymyksen ja sotimisesta kiinnostuneiden johtajien puuttumisen takia ei kahakoita tapahdu. Ariannad ja tämän kaivos saadaan jaettua rauhanomaisesti barbaarien kanssa, sillä näiden kaivostaidot eivät ole kaksiset.