Kirjaudu rajakatsetunnuksella

Gabriel
Galleria 2014


Linnakkeen aliupseeri Gabriel Kesällä 474

Linnakkeen aliupseeri Gabriel Kesällä 474
Gabriel on Rajakatseen linnakkeen nykyinen aliupseeri sekä hyvän sotilaan perikuva. Mies tunnetaan yleisesti särmänä sekä asiallisena ammattisotilaana, joka ylläpitää tiukkaa kuria eikä hyväksy ylenpalttista töhöilyä.
Ilkeät kielet puhuvat Gabrielin ottavan tehtävänsä hieman liiankin tosissaan, mutta toisaalta mies on osoittanut hoitavansa hommansa vähintäänkin pätevästi.
Linnakkeen sotilaat ovatkin yleisesti sitä mieltä, että vaikka Gabriel onkin tarkka virantoimituksessa ja vaatii myös alaisiltaan keskimääräistä enemmän, on hän toisaalta reilu ja oikeudenmukainen esimies.

Gabriel tunnetaan myös paikallisen väen keskuudessa miehenä, joka haluaa parantaa linnakkeen sotilaiden ja paikallisen väestön yhteistyötä sekä luottamusta toisiinsa. Moni onkin kiitellyt miestä siitä, että hänen komennossaan linnakkeen sotilaat ovat jopa asiallisia ja yleiset ylilyönnit ovat harvinaisempia kuin normaalisti.
Saamastaan palautteesta huolimatta, Gabriel ei juurikaan pidä meteliä omista tekemisistään vaan suorittaa omaa tehtäväänsä pyyteettömästi.

Gabriel saapui rajakatseeseen keväällä 473 Pohjatuulen linnakkeelta vanhempana sotilaana aliupseerinoppeja saamaan.
Miehen mukana linnakkeelle saapui myös hänen vaimo Nerina.
Pari sai loppukesästä terveen poikalapsen, joka ristittiin Mikaeliksi.

Gabriel ylennettiin alkukesästä 474 linnakkeen aliupseeriksi, jonka jälkeen hänelle tarjottiin pysyvää paikkaa linnakkeen nostoväen sekä sotilaiden kouluttajana. Gabriel ottikin pestin vastaan ja on siitä asti ollut näkyvä henkilö alueella.

Syksyllä vuonna 475 Gabrielia kohtasi suuri suru kun hänen vaimonsa menehtyi hämärissä olosuhteissa. Parin välit olivat olleet pitkään viileitä ja huhuttiin jopa, että Nerinalla olisi ollut salasuhde.
Gabriel järkyttyi vaimonsa poismenosta ja hukutti pitkään murheitaan tuoppiin jos toiseenkin.
Kuitenkin nykyisellään herra on toipunut pahimmasta surustaan ja palannut entistä päättäväisempänä sekä tiukempana omien tehtäviensä pariin.

Vaikka mies tiedetäänkin osaavaksi miekkamieheksi, pyrkii tämä selvittämään mahdolliset konfliktit puhumalla ennen aseellista voimankäyttöä. Toistaiseksi vain nohvatovilainen haudankaivaja Timotei sekä muutamat metsäläiset ovat päässeet hengestään virkavaltaa vastustaessaan Gabrielin ollessa komentovastuussa.


Rajakatse maailman pelihahmo