Kirjaudu rajakatsetunnuksella

Otson veli


Otson veli on Taverna Vanhalla piparilla ja joskus Bokean tontulla vaikuttava tavernatyöntekijä, joka saapui Rajakatseeseen veljensä kuoltua (Otson tappoi rajakatseen entinen aliupseeri Latteus Raakkuja mielipuolisessa kohtauksessaan). Otson veli on nykyisin naimisissa Sennin kanssa, avioituminen tapahtui keskikesällä 469.

Vaikka Otson veli ei olekaan alkujaan Rajakatseen seuduilta lähtöisin, on hän ollut töissä tavernassa jo lukuisina vuosina. Hänen tietonsa sekä paikallisista asioista sekä suuremman maailman tapahtumista ovatkin varsin laajat, eli mies on hyödyllinen tiedonlähde silloin kuin tavernanpitäjä Kaarlo Kempura tai tämän apulainen Savihaara ovat tavoittamattomissa.

Keväällä 471 levisi laajempaan tietoon että Otson veljen oikea nimi on 'Mulkero' jota ei ainakaan päin naamaa sovi sanoa, jos mielii saada palvelua tavernalla. Huhutaan myöskin sellaistakin, että pariskunnan sänkypuuhiin liittyisi sir Edgar, ainakin vaatteiden muodossa. Otson veli on itse kommentoinut huhua lyhyesti: "paskapuhetta".