Kirjaudu rajakatsetunnuksella

Zharin mestarit


Zharin mestarien tunnus

Zharin mestarien tunnus


Zharin mestarit on sisäänpäinkääntynyt ja alueella vanhin kilta. Sisäänpäinkääntyneisyydestä merkkinä on mm muurit Vardakovinjärven länsirannalla sijaitsevan killan ympärillä. Muurit on kiveä ja noin kolme metriä korkea rakennelma killan ympärillä. Muiden velhokiltojen jäsenillä on olemassa tieto, että Zharin mestareilla on jossakin muualla muitakin kiltoja, mutta ei Nohvatovin ja Mahtivuoren valtakunnissa. Tässä Vardakovin vieressä olevassa killassa työskentelee päätoimisesti noin 20 velhoa.

Lisäksi Zharin mestareiden jalokivikilta Deinosan tavoin työllistää paljon muutakin väkeä. Zharin mestarit ovat erikoistuneita maaelementin magiaan ja maagisten esineiden tekemiseen voimakivistä, kuten siirrinlaitteiden tekemiseen. Zharin mestereilta löytyy kirjastoistaan kuitenkin erittäin paljon velhoiluun liittyvää aineistoa, joten pidemmälle ehtinyt velho voi tässä killassa oppia melkein mitä tahansa, sekä velho- että pappistaikuutta. Kerrotaan myös että Zharin mestareilla on äärimmäisen päteviä parantajia.

Vardakovin maakunnan jalokivikaupasta Zharin mestareilla on hallussaan noin 1/10. Kilta myy jonkin verran maagisia esineitä
Tunnettuja Zharin mestareiden velhoja:Lotus-velhotar on aikaisempina vuosina ollut tuttu näky Rajakatseessa (Esiintynyt mm. peleissä Rajakatse VI?- Rajakatse XLIII) (PH)
Kaapo-velho ja kilta esiintyi tietokonepelissä In The Service Of Aldorf (EPH)
Anseli, lainsuojaton ja etsintäkuulutettu velho oli aiemmin Zharin mestarien jäsen, mutta ei ole ollut enää moneen vuoteen. (EPH)


Jalokivikillat