Hukanmaa-kampanja
Versio 1
Hukanmaa-larppikampanja sijoittui nimensä mukaisesti Hukanmaalle. Se käsitti kaksi kaksi kautta: ensimmäinen kausi oli pelit 1-5 ja toinen kausi pelit 6-10. Suurenmoinen sielunsaatto oli eräänlainen epilogi toiselle kaudelle.
Tilanne vuonna 473
Hukanpään suku riiteli vuonna 473 alueen hallinnasta, koska kuolinvuoteellaan vanha Juulius Hukanpää teki vain muutaman todistajan läsnäollessa nuoremmasta pojastaan Kaarlesta perillisensä, vaikka vanhempi veli Eerikki oli myös elossa. Eerikki ja hänen lapsensa eivät tätä tietenkään sulattaneet, mikä johti katkeraan riitaan Kaarlen ja Eerikin välillä. Tämä oli alku Hukanmaa-larppikampanjalle.
Kun riitaa yritettiin sovitella (Hukanmaa 1), niin Eerikki päätyi serkkunsa Kaalepin surmaamaksi. Samassa yhteydessä Kaarle haavoittui vakavasti. Kruununkirjuri nimesi Hukanmaan hallitsijaksi Eerikin pojan Urho Hukanpään, joka on hallinnut Hukanmaata siitä lähtien. Haavoittunut Kaarle Hukanpää kuoli vammoihinsa myöhemmin.
Ensimmäinen kausi, pelit 1-5
Hukanmaa-larppikampanjan ensimmäinen kausi pelattiin vuosien 473 - 476 välillä viiden pelin kestoisena. Kampanjan aikana Urho Hukanpäästä tuli Hukanmaan hallitsija. Samalla hän tuli riitaantuneeksi Deinosan-killan kanssa, kun Hukanmaalta löytyi kätkettyjä rikkauksia. Kampanjan ensimmäisen kauden aikana maininnan arvoisiksi hahmoiksi nousivat myös Hukanmaan suurin tilanomistaja Ruben Suurkivi, sekä Hukanmaan rikas oluentekijä Amalia Mallasranta.
Toinen kausi, pelit 6-10
Toinen kausi pelattiin vuosien 478 - 481 välillä viiden pelin kestoisena. Jostain syystä Deinosan-kilta avasi Hukanmaan kaivokset uudelleen, mutta eivät itse. Kaivosoikeudet myytiin Alma Urpontyttären johtamalla Urpon kauppahuoneelle. Kauppahuone riitaantui nopeasti hukanmaalaisten kanssa (Hukanmaa 6). Asiaa ei ainakaan helpottanut se, että kauppahuone laivasi ison määrän nohvatovilaisia kaivoksensa työläisiksi.
Hukanmaan metsissä sijaitseva hylätty vanha kylä muodostui myös monen mielenkiinnon kohteeksi (Hukanmaa 7). Siitä kylästä löytyi koko Hukanmaata hämmästyttänyt muistinsa menettänyt nainen, joka katosi sitten lopullisesti vuonna 481 (Hukanmaa 10).