>Mode:Read-RKSivut/sivut/[keskustelu]_etusivu>Mode:True-RKSivut/sivut/[keskustelu]_etusivu

Kirjaudu rajakatsetunnuksella

Keskustelua sivusta: Rajawikin etusivu


Et voi muokata koska, sivu on suojattu ylemmälle tasolle


Sivuhistoriassa on 10 versiota : Selaa sivuhistoriaa : Näytä viimeisin muokkausMuokkaaja Kirjoita tähän kenttään (muokkaa)
Esikatselu


"Rajakatse-maailman pelihahmo" tarkoittaa siis ilmeisesti henkilöä, joka on esiintynyt jatkumon liveroolipeleissä vähintään yhden kerran, sen suhteen ei ole jakoa, koska hahmoa on viimeksi aktiivisesti pelattu. Luokan hahmot eroavat siis niistä henkilöistä, jotka yhtä lailla ovat olemassa pelimaailmassa, mutta joita ei ole liveroolipeleissä tai liveroolipelien välillä muulla tavoin pelattu.

Jos joku tällainen sanamuoto käy päinsä, sellaisen voisi liittää hakemiston alkuun, jos se on teknisesti mahdollista. Muokkausoikeutta on ainakin rajattu, joten en tiedä, onko lisäys mahdollinen.

-Sen sijaan jako ph- ja eph-hahmoihin noin wikin puolella ei liene tarpeen, vai onko?

-SM

===UUTTA 3.3.2009

Mallineiden säätökin tuli mahdolliseksi myös ulkoa ->Eivät siis enään sisälly wiki.exeen
Aikani kuuntelin tuota jupinaa näistä juorusivuista !! Nyt ne ovat käännetty normisivuksi..
-Pohjis

Tack -RSNyt ohjelma taisi bugata. Loin uutta sivua kirjautumattomana kohtaan "Suomurajalaiset kauppiaat"
. Ohjelma ilmoitti, että sivua ei tallettu, koska kirjoitusoikeuksia on rajoitettu. Sen sijaan se lätkäisi saman tekstin heti pääsivulle!!! Huh!
Eli joku aiempi, viimeisin sivu tarvitsisi palauttaa.

T: Sami M.

JEP: Löysit todella bugin 😮 ---HIH--Tuo korjattu, vaan yksi tietotuva-aukko pitää vielä paikata,
Noh sellaista se välillä on, jos poistat http:query-osan se todella mojauttaa sen etusivulle, No korjataan tuokin kohtapuoliin.

EDIT:
-Ahaa Oli siis Lainausmerkki otsikossa, se ei kelpaa vaan ne tulee olla yhdellä hipsukalla, no tuo tietoturva-aukko vielä korjattavana.

-Pohjis

Ok, hyvä että sai nopeasti kuntoon. 🙂 Pitäisiköhän napata keskustelusta pois se tieto, mitä olin tekemässä, että tieto ei leviä. 🙂
T: Sami

Hih, hyvä vain, jotta näin paha bugi löytyi, vaikka näinkin kauan siihen meni muutan tuon editorin tiedostonimen siirron toimimaan post-metodissa, ja tallennusoikeus pitää siis tarkistaa myös ennen write kutsua
--hohhoijaa--

Nyt on nämä bugit karsittu Toivottavasti, Eli enään ei sivuohjauksia pysty hämäämään URL:lää rassaamallla, eikä tuplahipsut pitäisi enään päästä läpi sotkemaan muuttujia. Sorry, tuplahipsulliset artikkelinimet eivät siis toimi, eikä tätä oikein voi kiertääkään. Tuplahipsut korvautuvat kuitenkin nyt automaagisesti yhdellä hipsulla.