>Mode:Read-RKSivut/sivut/Rajakatse 87>Mode:True-RKSivut/sivut/Rajakatse 87

Kirjaudu rajakatsetunnuksella

Rajakatse 87


Et voi muokata koska, sivu on suojattu ylemmälle tasolle


Sivuhistoriassa on 2 versiota : Selaa sivuhistoriaa : Näytä viimeisin muokkausMuokkaaja Kirjoita tähän kenttään (muokkaa)
Esikatselu


Vanhalla Piparilla liikuskeli kesän alkupuolella mielenkiintoista porukkaa.

Koreasti pukeutunut, mutta vain nohvatovia osaava herra herätti huomiota. Hän halusi päästä shamaanin majalle. Miksi ihmeessä? Tulkkausapua saatiin paikalle. Mies sanoi nimensä olevan Joonatan ja olevansa kauppias. Mitä hän shamaanin majalta halusi, niin se ei selvinnyt. Pappi Serpent suhtautui asiaan lähinnä huvittuneesti. "Saahan siellä käydä kuka tahansa, jos kerran haluaa." Shamaanin majalle taisi lähteä isompikin porukka, mikä selvisi myöhemmin.

Metsässä liikuskeli kaksi sotilaskarkuria Nohvatovista. He päätyivät linnakkeen sotilaiden surmaamiksi, kun eivät halunneet antautua elävinä.

Tavernalla joku nainen kyseli kovasti "oudoista tapahtumista" Rajakatseessa. Niitähän on vuosien varrella riittänyt, kyllä. Nainen tuli hyvin juttuun linnakkeen adjutantin kanssa.

Metsästä saapui iso joukko koreasti pukeutunutta väkeä, myös se outo Joonatan. Ilmeisesti kaikki nämä olivat olleet siellä shamaanin majalla. Linnakkeen väki kiinnostui kulkijoista. Ainakin yksi kauppias pidätettiin, samoin heidän seurassaan ollut outo herra Kuuppa. Heidät kyllä vapautettiin myöhemmin.

Tavernalla kyseltiin kaaoslähteeläisten perään. He olivat kuulemma johtaneet kapinaa Vardakovissa. Tunnettu metsäläinen Nopsajalka tuli tavernalle. Hän kertoi shamaanin majalla käyneen ison ihmisjoukon. Sen enempää hän ei asiasta tiennyt.

Paikalle tuli nohvatovia puhuva nainen. Tulkin välityksellä hän kertoi Nohvatovin kuninkaan armeijan hyökänneen Nohvatovin Bokeaan. Naisen tilanne aiheutti sanaharkkaa linnakkeen adjutantin ja papitar Sirjan välille. Adjutantti vetosi siihen, että hänellä oli määräys palauttaa kaikki pakolaiset Weldoonin linnakkeelle. Sirja puolestaan sanoi, että jos joku Nohvatovista tullut työskentelee temppelille, niin hän ei ole pakolainen. Sirja sanoi, että naisparantolalle tarvitaan kolme työntekijää. Miten joku mahtivuorta kokonaan osaamaton muka siellä työskentelee? Adjutantti kuitenkin taipui, ainakin vähäksi aikaa. "Jos papisto ottaa täyden vastuun hänestä ja täyden ylöspidon hänestä, niin olkoon!" Onko tämä lopullinen päätös, vai pyörtävätkö ylemmät tahot papitar Sirjan lupaukset?

Paikalle tuli myös joku nohvatovilainen mies, joka pyysi turvapaikkaa. Mies oli sotilaskarkuri, joten turvapaikkaa ei kukaan halunnut tarjota. Paikalla ollut "Hirttämättömien" joukko otti miehen kiinni ja he sanoivat vievänsä miehen Weldooniin. Sotilaat miettivät hetken, mutta antoivat "Hirttämättömien" viedä karkurin mukanaan.