>Mode:Read-RKSivut/sivut/Rajakatse LII>Mode:True-RKSivut/sivut/Rajakatse LII

Kirjaudu rajakatsetunnuksella

Rajakatse LII


Et voi muokata koska, sivu on suojattu ylemmälle tasolle


Sivuhistoriassa on 4 versiota : Selaa sivuhistoriaa : Näytä viimeisin muokkausMuokkaaja Kirjoita tähän kenttään (muokkaa)
Esikatselu


Liveroolipeli Rajakatse 52: "Taidetta koko rahalla"

Rajakatse 52: Huhut

2. heinäkuuta 2011 kello 12:30 - 3. heinäkuuta kello 20:00

Perinteinen Rajakatse Fantasia ry:n tavernapeli noin 60:lle eläytymiskykyiselle pelaajalle tunnelmallisessa ympäristössä. Peli alkaa lauantai-iltapäivänä ja kestää vuorokauden, jona aikana ja sen jälkeen on mahdollista saunoa. Tavernasta voi ostaa ruokaa ja juomaa omakustannushintaan sen lisäksi, mitä pöydässä on pelimaksuun kuuluvana tarjolla. Mahdolliset taistelut käydään pehmoasein. Pelimaksu on 11 euroa. Ikäraja on 18 vuotta, ja peli sopii erittäin hyvin myös aloittelijoille. Rajakatse-kampanjassa on halutessa mahdollista pelata samalla hahmolla pelistä toiseen hyvin pitkään.


Alla kuvaus pelin tapahtumista:

Keskikesän juhlaa vietettiin melko perinteiseen tapaan Rajakatseessa ja taverna Vanhalla Piparilla. Paikalla oli jälleen runsaasti niin paikallisia kuin paljon kauempaakin tulleita ja jalokivikillat ja papistot pitivät jälleen kokouksiaan. Juhlan viettoa varjosti kuitenkin monet seikat. Erityisesti juhlan aattoiltana metsissä liikkui kovasti aseistettua väkeä, kertoman mukaan kaaoksen ja muiden synkkien voimien palvojien perässä ja joitakin vankeja vapauttamassa. Vangit onnistuttiinkin ilmeisesti vapauttamaan. Saatiin myöskin kuulla, että kahinointien mentyä kiltakokoustajien käsiin päätyi lopulta ns. Kaaostauluksi kutsuttu vaarallinen ja voimallinen taikaesine, joka poltettiin juhlapäivänä nuotiokatoksessa, kokoustajien valvovan silmän alla. Myöskin Rajakatseen linnakkeelle päätyi koko joukko hämäräperäisyyksistä epäiltyjä. Murhailuyrityksiltäkään ei vältytty, sillä juhlapäivänä tapahtui aivan tavernalla kaksikin tällaista tapausta. Matkoiltaan palannut Tupru Eepos joutui ensimmäisen yrityksen kohteeksi, selviten kuitenkin kurkunviiltoyrityksestä jotenkin hengissä. Hetkeä myöhemmin toinen kulkija murhattiin keskelle tavernalattiaa, murhaajan ehdittyä peräti pakoonkin. Asiaa ei luultavasti auttanut sekään, että paikalla ollut ritari Velmon julisti tapahtuneiden koettelemusten vuoksi sotatilan, joka kuitenkin purettiin vielä samana päivänä. Kovasti ympäriinsä melskannut ritari koetteli muutenkin läsnäolijoiden hermoja. Myös barbaarien lähettiläitä kerrotaan saapuneen jostain kaukaa läntisiltä, merentakaisilta mailta. Barbaareista ei kuitenkaan aiheutunut riesaa, mutta monenlaista levottomuutta ja hämminkiä riitti muutenkin.

Saapa nähdä, mitä syksyinen tähtikonjunktio tuo tullessaan, puheet ja ennustelut kun povaavat monenlaisia vaikeuksia...


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/rajakats/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4673