>Mode:Read-RKSivut/sivut/Rajakatse LV>Mode:True-RKSivut/sivut/Rajakatse LV

Kirjaudu rajakatsetunnuksella

Rajakatse LV


Et voi muokata koska, sivu on suojattu ylemmälle tasolle


Sivuhistoriassa on 4 versiota : Selaa sivuhistoriaa : Näytä viimeisin muokkausMuokkaaja Kirjoita tähän kenttään (muokkaa)
Esikatselu


Liveroolipeli "Rajakatse LV: Minne menet veliseni" pelattiin 7-8.7.2012.

Keskikesän juhlia vietettiin perinteisin menoin niin Rajakatseessa kuin muuallakin pohjoisilla seuduilla. Rajakatseessa juhlat eivät kuitenkaan sujuneet kovin rauhallisesti tai mukavasti, vaikka Bertilin ja Elsan häitäkin vietettiin.Suuri juhlatunnelman pilaaja oli aiemmin "markkinataikuri Isitron" -nimellä liikkunut synkkä mies, joka komensi joukkoa pelottavan voimallisia ja kestäviä epäkuolleita. Tavernalla käydyssä taistelussa muutama henkilö kuoli, lukuisten muiden saadessa pahoja vammoja. Tilanteen pelasti useiden soturien sankarillisuus ja ennen kaikkea samooja Kannon tilannetaju, tämän onnistui yllättää ja surmata Isitron.

Juhlatunnelma oli tavernalla Isitronista ja kalmoista selviytymisen jälkeen silti kovin vaisu. Osaltaan juhlamieltä palautti edes vähäsen Theodoran teatteriseurueen esiintyminen. Mitä tulee Bertilin ja Elsan häihin, sulhanen eli Bertil lähti juhlien jälkimmäisenä päivänä omille teilleen, ritari Velmonin matkaan. Papit asiaa ihmeteltyään eivät nähneet muuta vaihtoehtoa kuin katsoa, ettei avioliitto ehtinyt astua edes voimaankaan. Juhlien jälkimmäisenä päivänä jalokivikiltojen ja papistojen edustajat kävivät tavernaseudulla, Melinan sisarten pyhäkön suunnalla jälleen omia neuvottelujaan, tällä kertaa ilmeisesti siirtokuntien tilanteesta ja joistakin vaarallisista taikaesineistä. Tavalliselta rahvaalta nuo neuvottelut oli suljettu, kuten aiemminkin. Rahvasta tämä asia ei toki niin häirinnyt.


Pelin huhupaketti


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/rajakats/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4673