Rajawiki

464


VUOSI 464

Rajakatse 34: Esinäytös. Taverna Vanhalla Piparilla järjestettiin jälleen talkoot sateisena päivänä. Järjestyshäiriöiltä ja verenvuodatukselta ei kuitenkaan vältytty, sillä huhujen mukaan tavernan ympäristössä kuoli päivän kuluessa sekalaisissa kahinoinneissa kaksi ihmistä ja kaksi metsäläistä.

Rajakatse 34: Haaste. Weldoonin sotilaat ottivat yhteen rajakatseelaisten kanssa, mutta taistelut päättyivät nopeasti, kun selvisi, että taisteluhaaste oli vain Rajakatseen höperöityneen linnanherra Wilhardin keksintöä. Keskikesän juhlien aikaan oli muutenkin levotonta, alueella liikkui paljon rosvoja ja Rajakatseen seriffi Maru Rysenkin oli hyvin lähellä päästä hengestään.

Rajakatse 35: Kaksi tavernaa. Taverna Vanha Pipari oli siirtynyt Derecas-papiston haltuun, joten paikan päällä toimi kaksi tavernaa, Derecas-papiston hallinnoima ja Kempuran tavernaksi muuntama sepänpaja. Paikan päällä käytiin arvoväen kesken neuvotteluja Rajakatseen linnakkeen uudesta komentajasta, ja paljon muitakin suunnitelmia liikkui ilmassa. Illalla Derecas-papiston tavernaa emännöinyt, ylipappi Paltamonin sisko katosi oudosti. Adelaa ja katoamisen taustalla olleita henkilöitä etsitään kiivaasti...

Rajakatse 35 B: Tutut ja tuntemattomat. Taverna Bokean Tontulle oli saapunut matkustavaisia eri suunnista rauhallista syysiltaa viettämään. Ilta kului ilman sen kummempia selkkauksia, mitä nyt Kempura oli tietysti paikalla.

Edellinen: 463
Seuraava: 465