Kirjaudu rajakatsetunnuksella

RK XXIXRajakatse XXIX - Tapahtumien loppukaneettiHieman sateisessa säässä pelattava syksyn peli piti sisällään kaikenlaisia tapahtumia.

Taverna Vanhalle Piparille saapuu Zharin mestareiden killan lähetystö, joka kertoo tavoitteekseen sulkea Rajakatseessa vuosien ajan auki ollut viallinen ulottuvuusportti, joka sijaitsee tavernan nuotiokatoksessa ja josta ei kukaan tavallinen ihminen mitään tiennyt.

Ennen kuin tätä ehditään tehdä, hyökkää metsistä joukko kammottavia hirviöitä, jotka valtaavat katoksen ja siinä olevan portin haltuunsa. Ihmiset koettavat ajaa nämä hirviöt tiehensä, mutta olennot osoittautuvat selvästi ihmisiä voimakkaammiksi. Lopulta olennot saadaan paikan päälle ilmaantuneen Limmi-velhottaren avulla karkotetuksi portin kautta, mutta sitä ennen hirviöt ovat ehtineet tehdä pahaa jälkeä: Kolme miestä kuoli, muutama sotilas ja velho Simur Diilex ja lukuisat muut olivat saaneet pahoja vammoja. Eloonjääneitä lohduttanee se, että nyt Zharin mestareiden Lotus-velho saattoi sulkea ulottuvuusportin ja moni paikallinen varmasti toivookin, että Rajakatseen alueella ei enää tuollaisia outoja iljetyksiä tavattaisi, Niin ainakin Lotus-velho sanoi.


---
Aika: La 8.9.2001
Pelinjohtajana Lasse Teräväinen

Huhupaketti kyseiseen peliin.

Seuraava Peli
Rajakatseen toinen kausi
Valonpilkahdus pimeydessä