Kirjaudu rajakatsetunnuksella

Valtamäki


Vardakovin maakunnan vaikutusvaltaisimpia sukuja, jonka tilukset sijaitsevat noin puolimatkassa Vardakovin kaupungista Weldoonin linnakkeelle ja rajalle. Valtamäkien aatelissuku omistaa laajoja maa-alueita ja sen palveluksessa on hyvin runsaasti niin talonpoikia, kaivosmiehiä kuin muitakin alustalaisia. Suvun varsinaiset jäsenet ovat siis merkittäviä ja vaikutusvaltaisia henkilöitä. Suvun mainetta koettelevat useat eri seikat, mm. muutamien suvun jäsenten kerrotaan sekaantuneen hämäriin puuhiin, ja myös vuonna 460 koettu talonpoikaiskapina tapahtui nimenomaan Valtamäkien alueilla. Huhutaan myös, että suvun muutamat jäsenet olisivat alttiita mielisairauksille. Valtamäkien edellinen päämies Valdemar kuoli kevättalvella 461, ja hänen sijalleen suvun johtoon asettui tämän nuorempi veli Jalmar.

Valtamäkien sukupuu

Valtamäkien sukupuu


Sukupuu on muuten ajan tasalla, paitsi Valdemar on siis kuollut. Alexandra on vielä toistaiseksi hengissä. 🙂


Tunnettuja Valtamäkien jäseniäNikolaus 'Ivana' Valtamäki on Rajakatseen taistelussa kuollut suvun jäsen. Jäi kuulemma taistelemaan, vaikka vetäytymismerkki oli jo puhallettu...
Valdemar Valtamäki on edesmennyt Valtamäkien suvun päämies, jonka mielenterveydestä puhuttiin paljon pahaa. Hänen tiedetään käyneen myös Rajakatseessa 450-luvulla.
Jalmar Valtamäki on Valtamäkien suvun nykyinen päämies.
Henrik Valtamäki on Vardakovin armeijan nuorempi upseeri, ja palvelee Vardakovin suurruhtinaan poikaa Joonatania.
Vibate Valtamäki palvelee Vardakovin sotavelhoissa.


Myös maankiertäjä Ulgatai oli aiemmin yhteydessä kyseiseen sukuun, mm. avioliiton kautta, nykyään yhteyksiä näiden välillä ei ole.