>Mode:Read-RKSivut/sivut/RK XVII>Mode:True-RKSivut/sivut/RK XVII

Kirjaudu rajakatsetunnuksella

RK XVII


Et voi muokata koska, sivu on suojattu ylemmälle tasolle


Sivuhistoriassa on 6 versiota : Selaa sivuhistoriaa : Näytä viimeisin muokkausMuokkaaja Kirjoita tähän kenttään (muokkaa)
EsikatseluRajakatse XVII


Syksy eteni ja elonkorjuu saatiin eri puolilla Vuoriniityn maakuntaa päätökseen. Kostean ja viileän kesän ja syksyn vuoksi oli viljasato jäänyt vielä heikommaksi kuin edellisenä vuotena ja pidettiin varmana, että ilman muualta tuontia vilja loppuisi pahasti kesken. Monet povasivat nälänhätää ja köyhyyden ja kurjuuden lisääntymistä talven kuluessa. Viimeisinä päivinä ennen taverna Vanhan Piparin sulkemista ja isäntien lähtöä etelään Hurjaviiniin tapahtui alueella merkittäviä tai ainakin huomiotaherättäviä tapauksia:

Liikenne alueen halki oli muutoinkin noina päivinä erityisen vilkasta. Nohvatovista saapui Rajakatseeseen vardakovilainen upseeri Konstantin, joka alkoi yhdessä Edgar de Älliskön kanssa neuvotella rajan kulusta. Selvisi, että kummankin osapuolen kartat olivat puutteelliset ja keskenään jossain määrin ristiriitaisetkin. Sopijat katsoivat tarpeelliseksi määritellä rajan oikea kulku maastossa ja asiasta päästiinkin varsin pian yksimielisyyteen. Suuria muutoksia rajaan ei tullut, mutta silti nähtiin tarpeelliseksi varustaa ongelmallisin alue erillisillä rajatolpilla täsmällisyyden takaamiseksi.

Samana päivänä alueella tapahtui monenlaista erikoista. Alueelle saapui metsien kautta kulkien Vardakovista karannut Dimitro Maprov, jota oli syytetty omassa maassaan maanpetturuudesta. Avun turvin mies pääsi Rajakatseen linnakkeelle, jossa anoi Wilhardilta turvapaikkaa, jonka saikin toistaiseksi. Huhuttiin myöskin, että paikan päällä olisi kaupiteltu koneenrakentajien killalta varastettuja piirustuksia, sillä näiden perään vaikutti useampikin hämäräperäinen henkilö kyselevän. Jotkut väittävät, että paperit olisi välitetty kyseisenä päivänä kukaties rajan tuolle puolen Nohvatoviin tai tarkemmin sanottuna Weldoonin linnakkeen väelle, mutta kukaan ei tätä varmaksi vanno.

Tuona päivänä saatiin osittain myös selvyys alueen metsiin kulkeneista oudoista tavarakuljetuksista. Syksyn ajan oli nimittäin Rajakatseen ympäristön metsiin eräs Turik-niminen kauppias järjestänyt tavarankuljetuksia. Kyseisenä päivänä oli Turik jälleen suorittamassa kuljetusta, kun Rajakatseen viranomaiset päättivät järjestää hänelle ratsian. Turikia koetettiín pidättää, jolloin tämä lähti karkuun. Turik saatiin lyhyen takaa-ajon jälkeen kuitenkin kiinni, mutta tämä jouduttiin pakkotilanteessa surmaamaan miehen tehdessä vastarintaa loitsuvoimin. Turikin kuljetuttamista säkeistä löytyi roppakaupalla kaikenlaisia irvokkaita ruumiinpalasia ja -osia, kuten mm. sisäelimiä, silmiä ja yhdet groteskin kokoiset, jättimäiset aivot. Tavarankuljetusten määränpää jäi hämärän peittoon Turikin kuoltua. Turikin apulaisina toimineet miehet, paikallinen seppä ja eräs tynnyrintekijä, kiistivät tietäneensä tavaran sisällöstä mitään.

Myös Vuoriniityn kauppiaitten kilta on jälkikäteen kertonut olleensa täysin tietämätön miehen toimista, vaikka tämä kuuluikin kaupungin kauppiaskiltaan. On arveltu, että Turik Nykijänä tunnettu mies saattoi hyvinkin kuulua johonkin laittomaan, maan alla toimivaan järjestöön. Kyseiset synkät ja pimeitä voimia palvovat kultit tuntuivatkin lisäävän aktiviteettiaan pikku hiljaa.

Huhupaketti kyseiseen peliin.

Seuraava peli
RK XVIII


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/rajakats/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4673