Kirjaudu rajakatsetunnuksella

Maru RysenSeriffi Maru Rysen kesällä 462

Seriffi Maru Rysen kesällä 462


Rajakatseen linnakkeen nykyinen seriffi. Maru kuvaillaan ihmisten puheissa erinomaiseksi ja paljon kokeneeksi soturiksi sekä myös melkoiseksi naistenmieheksi. Maru toimi aiemmin pitkään sotilaana ja aliupseerina Rajakatseen linnakkeella, kunnes yllättäen syksyllä 460 sai ylennyksen linnakkeen seriffiksi. Maru on vaativassa seriffintoimessaan pärjännyt tähän mennessä yllättävänkin hyvin, mitä nyt huhujen mukaan ei osannut alkuun lukea ja oli mm. jättänyt syksyllä 461 verot eteenpäin toimittamatta... Viime vuosilta Marun toiminnasta ei ole ollut juuri pahaa sanottavaa, vaan tämän kerrotaan olleen tilanteen tasalla ja pyrkineen linnakkeen kehittämiseen. Marun kerrotaan olevan alkujaan lähtöisin Ekspanjin kylästä, ja muutamia Rysenin suvun jäseniä on nähty Rajakatseessakin.

Nohvevana, ja miekaltaan nopeana miehenä tunnettu Rysen on saanut joskus pilkkapuheita naisvankien kohtelusta. Aivan tunteeton mies ei ole, sillä hän sai pienen hermoromahduksen jouduttuaan käsittelemään Edgar Älliskön käskystä ruumiin palasia (RK XVII). "Kaikki vaan paapovat Marua", totesi Edgar naisten parveiltua tämän ympärillä.

Edgar Älliskön saatua monoa seriffin tehtävistä ja Fredrik Koskalan vastustettua Ballendorfin asettamista siihen virkaan Maru pääsi aivan sattumalta isoon tehtävään ja on toiminut Seriffinä siitä lähtien.

Viralliset kokeilut linnakkeen sotilaskomentajan vakanssin kanssa ovat saaneet komentajat vaihtumaan ajoittain Rysenin päätyessä hoitamaan käytännön työt.

((Rajakatse-kampanjan omalaatuisuus näkyykin tässä että hahmo on vaikuttanut maailmassa vaikka pelaaja ei olekaan käynyt peleissä, vaan pelinjohtajat emuloivat Rysenin päätökset))

Rysen teki piipahduksen tavernalla metsästämässä maantierosvoja (Rajakatse XLIV: Väreitä) ja on sittemmin hoitanut linnakkeen asioita kuin vt. linnakkeen sotilaskomentajana, selvityen siitä ilmeisesti ihan kohtuullisesti.Rajakatse maailman pelihahmo