Kirjaudu rajakatsetunnuksella

RK XRajakatse XVaikka Rajakatseessa ei enää tämän jälkeen aikoihin tapahtunut mitään yliluonnollista, pysyi alue kuitenkin edelleen levottomana ja rauhattomana. Vuoriniityn maakunnan viranomaiset hermostuivatkin alueella usein tapahtuviin varkauksiin, rötöksiin ja murhiin ja päättivät tehdä jotain asialle. Edgar de Älliskö sai luvan teloituttaa julkisesti erään Rajakatseen linnakkeen tyrmissä lojuneen murhaajan.

Yhtenä syksyisenä päivänä järjestettiinkin Rajakatseessa murhaajan julkinen teloitus, jonka oli tarkoitus säikyttää ihmisiä pysymään laillisilla poluilla. Toimenpiteellä ei kuitenkaan ilmeisesti ollut sanottavampaa vaikutusta, sillä kyseinen päivä oli taas harvinaisen riehakas ja väkivaltainen Rajakatseessa (Rajakatse 10).

Asiaan vaikutti varmasti se, että paikalla oli paljon hämäräperäistä väkeä, jolla oli vakaat aikomuksensa hoitaa hommansa kaiken maailman pelotteista huolimatta. Tähän viittasivat mm. huhut, joiden mukaan alueella tehtiin tuona päivänä kauppaa joistakin arvokkaista jalokivistä. Paikan päällä ollut Derecaspappi Mukair Masula surmattiin epäselvissä oloissa metsässä ilman, että kenelläkään oli aavistusta tappajasta. Tavernalla riehui myös jokin aiemminkin murhia tehnyt psykopaatti, jonka tavernalla olleet aseistetut miehet onnistuivat surmaamaan tämän rynnätessä aseistettuna väkijoukkoa kohden. Alueen viranomaiset saattoivat vain pudistella päätään ja miettiä turhautuneena, pitäisikö ensi kerralla teloittaa varoitukseksi puoli tavernallista väkeä.


---
Kiihkeärytminen juonittelupeli. Pelinjohtajana Jouni Meriläinen.

Huhupaketti kyseiseen peliin.


Seuraava peli
RK XI