Kirjaudu rajakatsetunnuksella

Anselmi 'Seinäpuro'


Rajakatse maailman henkilöhahmoAnselmi on Rajakatseen linnakkeen entinen sotilas. Liikanimensä "Seinäpuro" hän on saanut, kun hänet kerran päissään vapaalla nähtiin helpottavan hätäänsä vartiokopin seinustalle. Rajakatseessa ollessaan hän tykkäsi liikkua sotilas Possen kanssa, ja vapaalla ollessaan myös pahamaineisen Savihaaran kanssa. Näiden kahden kanssa hankaluuksilta välttyminen onkin varsin haastellista, ja välillä hän onkin töhöillyt huolella. Sotilaana hän ei stressaa liikoja ja yleensä kulkee siitä missä aita on matalin.

Nykyään hän palvelee sotilaana Vuoriniityn vartiossa ja on avioliitossa Viiman kanssa, ja heillä on tiettävästi poikakin. Avioliitto ei kuitenkaan ole täysin molempien toiveiden mukainen, sillä yleisestä painostuksesta Viima jotakuitenkin pakotettiin tähän.
Lyhytkatseista Anselmia ei seikka vielä silloin haitannut, sillä hänhän oli etsinyt itselleen emäntää jo jonkun tovin. Nykyään hänen suhteensa Viiman kanssa onkin vähintään eriskummallinen. Vapaa-ajallaan Anselmia saattaa yhä nähdä Rajakatseessa vierailemassa.


Rajakatseen henkilöhahmo