Rajawiki

Wilhard


Kuva

Willhard raivoaa

Willhard raivoaa


Rajakatseen linnakkeen linnanherra. Wilhard vammautui osittain valtakuntien välisessä sodassa, Rajakatseen suurtaistelussa. Kävi niin että hänet ja hänen 12 ritariaan (joihin kuului ainakin Cecilia Hurtan isä) joutuivat Ivan Valtamäen nostoväen osastoa vastaan yksin, ja joutuivat sen jyräämäksi. Vammoistaan huolimatta Wilhard osallistui osallistui sodan jälkeen melko aktiivisesti linnakkeen ja sen lähialueen asioiden hoitoon. Wilhard tunnettiin aiemmin mm. nuivasta suhtautumisestaan metsäläisiä kohtaan sekä pyrkimyksistään hyviin väleihin weldoonilaisten kanssa. Ilmaus "korrekti" kuvasi aiemmin hyvin tämän iäkkään aatelismiehen toimintaa. Vuoden 462 aikana alkoi kuitenkin ilmetä merkkejä siitä, että Wilhard olisi höperöitymässä vähitellen, ja vuonna 464 tämä haastoi Weldoonin linnakkeen haasteotteluun. Tuon jälkeen Rajakatseen linnakkeelle hankittiinkin erillinen sotilaskomentaja, eikä Wilhardilla ole enää ollut päätösvaltaa linnakkeen asioihin.


Wilhard oli kevääseen 482 Rajakatseen linnanherra ja oleskeli linnakkeella, tosin ilman käytännön vaikutusvaltaa. Wilhardin sukulaisista tunnetaan mm. Mare-niminen nuori nainen, joka on Wilhardin serkuntytär, ja joka on aikanaan oleskellut Rajakatseen linnakkeellakin.


Willhardilla oli ollut palveluksessaan monia henkilökohtaisia parantajia, mm: Cecilia Hurtta,Arissa Sydänvalo,Aili


Wilhard on esiintynyt pelissä Rajakatse VIII aateliston juhlissa (pelaaja: Jouni Meriläinen) sekä myös pelissä Rajakatse XLI, eksymällä syksyllä 467 Vanhalle Piparille (pelaaja: Petri Pohjanmies.)

Wilhard menehtyi vanhana miehenä keväällä 482 vuoteeseensa pitkäaikaisen sairauden runtelemana.